Hexis tecknar stort avtal i racingvärlden

Hexis trycker på gasen i racingvärlden med vinyler och skärfolier. Företaget har kritat på ett avtal med Renault Sports formula 1-stall.

Hexis Group blir samarbetspartner till Renault Sport. Avtalet innebär att Hexis kommer att bistå Renault Sport och dess formula 1-team med det visuella på racingbanor runt om i världen. Hexis  färgstarka skärvinyler och digitalt printbara folieserier ska få det franska bilmärket att synas med bilfoliering, skyltning och annan visuell kommunikation på 16 racingbanor på fem kontinenter. Till sin hjälp har Hexis sitt nätverk med konverterare och montörer.

Avtalet täcker också in brandingen av racingteamets stora entourage med lastbilar när de turnerar runt till racingbanorna. Hexis kommer även utveckla en del produkter till teamet, anpassade till de höga krav som ställs inom formula 1-miljön.

Hexis kommer även stå för skyltningen av Renault Sports huvudkontor som har sitt säte i brittiska Enstone. På bilden ses Hexis skyltning på Renaults anläggning i kommunen Viry-Châtillon i norra Frankrike.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Skapar dokument – från rådata till godkänt korrektur

EBI erbjuder lösningar med målet att effektivisera grafisk produktion. Nu lägger de in en högre växel för att automatisera trycksaksproduktioner och förenkla för företag att skapa produktionsklara dokument, hela vägen från kundens datakälla till godkänt korrektur. En intäktskälla som den grafiska branschen har missat, menar Adim Lundin på EBI.

Publicerat av: 

Världspremiär för Ricoh och Watkiss

Engelska Watkiss har byggt en online sadelhäft och trekniv till Ricohs flaggskepp – 135-sidors maskinen ProC 9210. Under tre år har Watkiss arbetat med att få fram den här maskinen, som är beräknad att hålla åtminstone två generationer laserskrivare. Så när skrivaren efter fyra-fem år pensioneras, så kopplas en ny maskin till Watkiss.

Publicerat av: 

Säljer för 300 miljoner om året – men har inga egna direktkunder

På väg hem från Norge kom Patrik Sjölin på det nya namnet Addbrand. Han stannade bilen, googlade och saken var klar. Namnet Kuvertteamet gick i graven och ersattes i höstas av ett namn som tål att växa med och som fungerar i alla nordiska länder.

Publicerat av: