Hexis tecknar stort avtal i racingvärlden

Hexis trycker på gasen i racingvärlden med vinyler och skärfolier. Företaget har kritat på ett avtal med Renault Sports formula 1-stall.

Hexis Group blir samarbetspartner till Renault Sport. Avtalet innebär att Hexis kommer att bistå Renault Sport och dess formula 1-team med det visuella på racingbanor runt om i världen. Hexis  färgstarka skärvinyler och digitalt printbara folieserier ska få det franska bilmärket att synas med bilfoliering, skyltning och annan visuell kommunikation på 16 racingbanor på fem kontinenter. Till sin hjälp har Hexis sitt nätverk med konverterare och montörer.

Avtalet täcker också in brandingen av racingteamets stora entourage med lastbilar när de turnerar runt till racingbanorna. Hexis kommer även utveckla en del produkter till teamet, anpassade till de höga krav som ställs inom formula 1-miljön.

Hexis kommer även stå för skyltningen av Renault Sports huvudkontor som har sitt säte i brittiska Enstone. På bilden ses Hexis skyltning på Renaults anläggning i kommunen Viry-Châtillon i norra Frankrike.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *