Hexis tecknar stort avtal i racingvärlden

Hexis trycker på gasen i racingvärlden med vinyler och skärfolier. Företaget har kritat på ett avtal med Renault Sports formula 1-stall.

Hexis Group blir samarbetspartner till Renault Sport. Avtalet innebär att Hexis kommer att bistå Renault Sport och dess formula 1-team med det visuella på racingbanor runt om i världen. Hexis  färgstarka skärvinyler och digitalt printbara folieserier ska få det franska bilmärket att synas med bilfoliering, skyltning och annan visuell kommunikation på 16 racingbanor på fem kontinenter. Till sin hjälp har Hexis sitt nätverk med konverterare och montörer.

Avtalet täcker också in brandingen av racingteamets stora entourage med lastbilar när de turnerar runt till racingbanorna. Hexis kommer även utveckla en del produkter till teamet, anpassade till de höga krav som ställs inom formula 1-miljön.

Hexis kommer även stå för skyltningen av Renault Sports huvudkontor som har sitt säte i brittiska Enstone. På bilden ses Hexis skyltning på Renaults anläggning i kommunen Viry-Châtillon i norra Frankrike.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


De går grönt med polyestermaterial för digitaltryck

A.Berger Textiles har en lång historia, men från 1980-talet har företaget lagt fokus på polyestertextilier och en egen teknik att bestryka dem för digitaltryck. På Fespa la de ett extra fokus på polyestermaterial av återvunnen pet och sitt periodiska system som ska förenkla för kunder att beställa produkter i sortimentet.

Publicerat av: 

Bildspel: Andra dagen på Fespa

Efter en relativt lugn start på Fespa Global Print Expo så blev den andra dagen betydligt mer fartfylld med fler besökare i gångarna och montrarna. Såväl utställare som besökare vittnade om positiva tongångar och framtidstro efter en tuff tid under pandemin. Fespa-mässan pågår till fredag den 15 oktober.

Publicerat av: