Medan robotarna jobbar. . .

Zünds Martin Roed Nielsen, försäljningschef i Norden, och Nordenchef Jacob Hansen får tid till att lira bordtennis samtidigt som produktionen rullar på för fullt i mässmontern.

Det schweiziska företaget Zünd är giganter inom stansning och fräsning. På Scanpack bestämde de sig för att visa att de både är till för enstycksserier och för de stora volymerna.

Två Universal Robots matade in respektive plockade bort färdigskurna kartonger. De hade blandat upplagor från olika tryck och lät deras Eye in the Sky läsa av arket för att därefter skära, perforera och biga det på precis rätt sätt.

– Vi har skurit ut ett bordtennisbord i re-board, för att visa hur man kan få tiden att gå när maskin och robotar sköter sig själva, säger Martin Roed Nielsen, där han står och spelar med Nordenchefen Jacob Hansen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Lackat och klart för arkmatad inkjet

Canon har i samarbete med Plockmatic tagit fram en sömlös integration mellan Canons arkmatade digitala tryckpressar i varioPRINT iX-serien och Plockmatics DigiCoater Pro 400 HD LED efterbehandlingsmaskin. Kombinationen ska göra att kunderna kan producera högkvalitativa uv-lackade produkter i hög hastighet i ett automatiserat flöde.

Publicerat av: