Medan robotarna jobbar. . .

Zünds Martin Roed Nielsen, försäljningschef i Norden, och Nordenchef Jacob Hansen får tid till att lira bordtennis samtidigt som produktionen rullar på för fullt i mässmontern.

Det schweiziska företaget Zünd är giganter inom stansning och fräsning. På Scanpack bestämde de sig för att visa att de både är till för enstycksserier och för de stora volymerna.

Två Universal Robots matade in respektive plockade bort färdigskurna kartonger. De hade blandat upplagor från olika tryck och lät deras Eye in the Sky läsa av arket för att därefter skära, perforera och biga det på precis rätt sätt.

– Vi har skurit ut ett bordtennisbord i re-board, för att visa hur man kan få tiden att gå när maskin och robotar sköter sig själva, säger Martin Roed Nielsen, där han står och spelar med Nordenchefen Jacob Hansen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Heidi Graff: ”Redan en stor framgång”

RR Print laddar med sina partner inför etikettmässan Labelexpo i Bryssel. Ur sortimentet visar företaget fördelarna med nya uv-flexofärgerna Pure Tone och Pure Aqua.
– De är redan en stor framgång och lanseringen av den nya serien cementerar helt enkelt vår status som en innovativ färgleverantör på marknaden.

Publicerat av: 

Rekord i utställare: ”Det kommer bli årets stora händelse”

Vi tar ett förhandssnack med mässgeneralen Lis Lykke inför Sign, Print&Pack-mässan i danska Odense.
– Vi kan redan nu berätta att vi återigen slår rekord i antalet utställare, säger mässgeneral Lis Lykke.

Publicerat av: