Scanpack igång i Göteborg

Scanpack är igång i Göteborg. Hallarna är fyllda till bristningsgränsen och förhoppningarna är stora.

Med kölista kunde mässan ha frestats till att sälja allt, men de har ändå valt att ha flera scener och låta förpackningslinjen på Broby Grafiska få ställa ut i den spännande del som heter Creative Packaging.

I den delen hittar vi också Björn Åsell från Edward Schneidler, som visar hur man helt automatiskt, med en tysk Kolbusmaskin, kan producera mycket avancerade förpackningar. Vi såg prover på Sign&Print Scandinavia mässan för två år sedan, men nu har konceptet utvecklats vidare. Till exempel används magneter ofta för stängning, men i en av förpackningarna har de vänt på magneterna så att en låda istället skjuts ut när man tar bort den yttre förpackningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Horizon visade framtidens
smarta produktion

Horizon bjöd in till Think Smart Factory i Kyoto, Japan. Det var det första eventet i sitt slag och kunderna fick en försmak på hur ett fullständigt automatiserat arbetsflöde kan integreras i efterbehandlingen. Det avser hela flödet från webborder till färdig produkt med Horizons nya webbaserade plattform iCE Link. Horizon kryddade eventet ytterligare med att demonstrera maskinnyheter.

Publicerat av: