Handslag befäster nytt avtal

Björn Allskog, vd för Agfa Graphics och Rickard Fredlund, försäljningschef på Addbrand, skakar hand för samarbetet in i framtiden.

Agfa Graphics får en ny återförsäljare i Sverige som ska leverera både produkter och tjänster till det grafiska mellanledet, med och utan tryck.

Addbrand Sweden är sprunget ur en bolagsfusion när Turnex blev en del av Kuverteamet. Därmed, under 2018, kom även namnbytet på plats. Grossisten har nu tecknat ett samarbetsavtal i Sverige med Agfa Graphics, tillverkare av offsetplåt och systemlösningar för den grafiska branschen. Rickard Fredlund, försäljningschef på Addbrand säger att de är jätteglada att kunna presentera det nya samarbetet.

– Turnex har sålt dessa produkter tidigare, så kunskapen finns, men nu tar vi samarbetet ett steg längre och erbjuder artiklarna till alla Addbrands kunder. Agfas kvalitet i kombination med vårt övriga sortiment och vår duktiga säljkår, tror vi kommer att göra ett stärkt partnerskap lyckat för både Agfa, oss och våra kunder.

Björn Allskog, vd för Agfa Graphics i Sverige, har en stark tro på att samarbetet kommer att innebära fördelar för både nuvarande och framtida kunder.”

– I och med vårt avtal med Addbrand som vår föredragna partner ser vi stora möjligheter att nå ut med våra ECO3-produkter till ännu fler kunder i Sverige

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Allvarlig olycka i Kina påverkar priset på tryckfärger globalt

I slutet av mars inträffade en allvarlig olycka vid kemikalieföretaget Jiangsu Tianjiayi Chemical i Kina. Förutom de många omkomna och skadade i olyckan har det också en allvarlig inverkan på den globala råvarukedjan, inklusive material som används i uv-tryckfärger, skriver Flint Group i ett pressmeddelande.

Publicerat av: 

Umeåtryckeri ska modernisera

NRA Repro har mycket på sin att göra-lista. I det korta perspektivet ska de ställa om till mer rationella arbetsflöden för att möta efterfrågan på små serier och snabba leveranser. På några års sikt planeras flytt till nybyggda lokaler som ska öppna upp för ett mer lean-inspirerat produktionsflöde.

Publicerat av: 

Plockmatic släpper vattenbaserat lackverk

Plockmatic Industrial fortsätter utvecklingsresan med Argos Solutions och presenterar en vattenbaserad lösning speciellt utvecklad för lackning av digitaltryckta förpackningar.
– Jag vet att intresset kommer att vara stort även från andra områden, då vi här har en miljövänlig och kostnadseffektiv lösning, säger Tommy Segelberg, ansvarig för Plockmatic Industrial.

Publicerat av: