25-åring skyltar på mässan

PUBLICERAD: 14 december 2018
UPPDATERAD: 14 december

Cosign satsar på ökad synlighet i Sverige med sitt skyltsystem byggt av aluminum.

Cosign firar 25 år i år med sitt skyltsystem, och de finns i dag representerade i över 85 länder. På mässan Sign&Print Scandinavia, visar de upp sitt system tillsammans med varumärket Lucoled. De erbjuder en komplett lösning för inomhus- och utomhusskyltning, enligt Mikael Hedman på Cosign Nordic.

– I Sverige startade vi dock upp på allvar först för något år sedan, så vi tror att det fortfarande finns många som inte känner till våra lösningar. Därför satsar vi på att du som besökare ska kunna uppleva systemet live i vår monter, säger han.
Cosign fokuserar mycket på dialog och kunddriven innovation, något som kommer spela stor roll på mässan som pågår 5-7 februari i Stockholm på Kistamässan.

– Idag lägger vi mycket tankeverksamhet på att tänka i banor kring ”kundens kund” och sedan utveckla produkter och tjänster utifrån den modellen. Det viktigaste på mässan är därför att vi fortsätter få input från marknadens spelare om vad de själva ser att de behöver för att kunna fortsätta växa och utvecklas.
Sedan hoppas vi så klart på att våra kunder ska vara lika imponerade som vi är av vårt nya varumärke Lucoled och alla Cosign-nyheter som vi visar upp på mässan.

Vad har ni för förhoppningar på mässan?
– Självfallet att vi slår besöksrekordet, men framför allt att de som besöker mässan och vår monter går därifrån riktigt inspirerade och redo att fortsätta växa sin verksamhet, säger Mikael Hedman.

Läs vidare

Tålig och vattenavvisande kartong för utomhusskyltning

Papyrus senaste nyhet i sortimentet är en displayboard för skyltning som alltid vinner över vädrets makter, enligt leverantören.
FotoJet (36)

Byter till nattskift efter skyhöga elpriser

De skenande elpriserna i södra Sverige är en tuff utmaning för många företag. När Scandexpo i Höör såg kostnaderna rusa ställde man snabbt om från dag- till nattskift.
Scandexpo

Heidelberg vill slå världsrekord – lanserar uppdaterad offsetpress

Med målet att slå rekord i antal producerade ark har Heidelberg uppdaterat sin arkmatade offsetpress för att få den snabbare och effektivare.
SM_XL_106_21_k_1

Profilföretag ger helhet med print och montage

När en enda storformatsskrivare står för allt skylt- och dekortryck krävs en slitvarg till maskin som går att lita på alla dagar i veckan. Stockholmsföretaget PSS har funnit sin och på köpet fick de mersmak att printa med vitt bläck.
PSS2

Senaste nytt

Standardiserade robotlösningar ska lyfta storformatsbranschen

Under de senaste åren har automatisering stått högt upp på önskelistan hos många skärbordskunder. Zünd Scandinavia har svarat genom att utveckla robotlösningar som kan uppfylla enskilda kunders specifika behov.
robot_zund_01a

Heidelberg Nordic: En kort svacka sen ljusnar det igen

Heidelberg Nordic rustar för en kort lågkonjunktur och förändringar på marknaden, men tror på en snabb vändning.
Heidelberg_01

Nize lägger många planer för 2023

Nize Equipment kom springande in i 2023 efter en hektisk avslutning på förra året. Det betyder att kursen ännu inte är satt för alla planer för det nya året, men en sak är säker, det blir fullt upp. 
nize_01

Screentryckarprofil har gått ur tiden

Jan Enberg, stark profil inom screentrycket i Sverige och internationellt, har gått bort. Föreningen Fespa Sweden minns sin hedersmedlem i en minnestext.
Jan-Enberg