Böjer bokstäver på mässan

Ewa Szutkiewicz på Automatic Letter Bender ser fram emot att träffa kunder på Sign&Print-mässan 5-7 februari.

Automatic Letter Bender som är kända för sina tredimensionella bokstäver tar med sig två av sina mest mångfacetterade bockningsmaskiner till Sign&Print Scandinavia.

– Vi har beslutat att visa upp ALB-02 Combo 160 och ALB-04 UNI 180, två av de mest mångfacetterade bockningsmaskinerna och vi hoppas att det ska väcka kundernas intresse. Båda maskinerna bockar profiler av rostfritt stål och aluminiumband av varierande tjocklek och bredd, säger Ewa Szutkiewicz försäljningsansvarig på det polska företaget Automatic Letter Bender.

ALB-04 UNI 180.

Hon säger att företaget har ett stort fokus på att tillgodose kundernas behov och att skapa nödvändiga parametrar för skräddarsydda lösningar.

– Utöver bockningsmaskiner erbjuder vi annan utrustning för att producera tredimensionella bokstäver. Det är till exempel svetsmaskiner, CNC-routrar och tillbehör som aluminiumprofiler, profiler i rostfritt stål, lim och handverktyg.

– En Sign&Print-mässa är ett utmärkt event att träffa kunder ansikte mot ansikte, att få höra deras förväntningar och att höra om deras specifika projekt. På mässan får vi också chans att utbyta erfarenheter och få ett perspektiv på den växande marknadsföringssektorn. Vi hoppas kunna möta kundernas behov och att vår medverkan på mässan kommer flytta fram vår position på den skandinaviska marknaden.

Totalt erbjuder Automatic Letter Bender nio olika bockningsmaskiner i sitt sortiment.

ALB-02 Combo 160.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Vässar inom färgmatchning och inspektionssystem

Det amerikanska företaget Baldwin Vision Systems erbjuder programvaror inom färgmatchning samt inspektionslösningar till etikett- och förpackningsproducenter. En nyhet som presenteras på Labelexpo är verktyget Guardian RTM som övervakar tryckkvaliteten i flödet i realtid. Dessutom har de skruvat på ytterligare förbättringar till programvaran Colortrack.

Publicerat av: