Böjer bokstäver på mässan

Ewa Szutkiewicz på Automatic Letter Bender ser fram emot att träffa kunder på Sign&Print-mässan 5-7 februari.

Automatic Letter Bender som är kända för sina tredimensionella bokstäver tar med sig två av sina mest mångfacetterade bockningsmaskiner till Sign&Print Scandinavia.

– Vi har beslutat att visa upp ALB-02 Combo 160 och ALB-04 UNI 180, två av de mest mångfacetterade bockningsmaskinerna och vi hoppas att det ska väcka kundernas intresse. Båda maskinerna bockar profiler av rostfritt stål och aluminiumband av varierande tjocklek och bredd, säger Ewa Szutkiewicz försäljningsansvarig på det polska företaget Automatic Letter Bender.

ALB-04 UNI 180.

Hon säger att företaget har ett stort fokus på att tillgodose kundernas behov och att skapa nödvändiga parametrar för skräddarsydda lösningar.

– Utöver bockningsmaskiner erbjuder vi annan utrustning för att producera tredimensionella bokstäver. Det är till exempel svetsmaskiner, CNC-routrar och tillbehör som aluminiumprofiler, profiler i rostfritt stål, lim och handverktyg.

– En Sign&Print-mässa är ett utmärkt event att träffa kunder ansikte mot ansikte, att få höra deras förväntningar och att höra om deras specifika projekt. På mässan får vi också chans att utbyta erfarenheter och få ett perspektiv på den växande marknadsföringssektorn. Vi hoppas kunna möta kundernas behov och att vår medverkan på mässan kommer flytta fram vår position på den skandinaviska marknaden.

Totalt erbjuder Automatic Letter Bender nio olika bockningsmaskiner i sitt sortiment.

ALB-02 Combo 160.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Plastexperten: Tunt underlag för gröna påståenden

Emma Strömberg är plastexpert på oberoende forskningsinstitutet IVL Svenska miljöinstitutet AB och docent i polymera material. Hon har tittat på om det gjorts någon specifik forskning på pvc-vinyler eller pvc-fria alternativ, men det visar sig att det är knapert med forskningsrapporter om detta.

Publicerat av: 

Återförsäljarna: ”Något slutkunderna vill ha”

Pvc är sedan länge ett populärt material för olika typer av vinyler, bland annat på grund av sin långa hållbarhet och sitt pris. På senare år har det kommit fler och fler produkter utan pvc, med varierande kvalitet och hållbarhet. Hos återförsäljarna märks efterfrågan på pvc-fritt tydligt.

Publicerat av: 

Kalmar Kuvert satsar på bredd i produktfloran

Ryggraden för mellanledsleverantören Kalmar Kuvert är som namnet lyder – tillverkning av specialkuvert från ark. Men annat i tryckväg ska också hållas ajour. Ett nytt Duplo-system för att klamra och plocka både offset- och digitaltryckta ark går nu med hög beläggning. Det gör också en maskin för att skära, biga och perforera visitkort och förpackningar.

Publicerat av: 

Digitala volymer växer som aldrig förr hos Billes

Tryckvolymerna har under flera månader sista året nått nya rekordhöjder hos Billes tryckeri i Mölndal trots pandemin. Nu byter de ut två av sina tre HP Indigo-maskiner för att få ännu mer tryckkapacitet. Vd:n Niklas Bille förklarar kalkylen bakom investeringen och varför de valt att fortsätta med HP Indigo istället för inkjet-tekniken.

Publicerat av: