Böjer bokstäver på mässan

PUBLICERAD: 19 december 2018
UPPDATERAD: 19 december
Ewa Szutkiewicz på Automatic Letter Bender ser fram emot att träffa kunder på Sign&Print-mässan 5-7 februari.

Automatic Letter Bender som är kända för sina tredimensionella bokstäver tar med sig två av sina mest mångfacetterade bockningsmaskiner till Sign&Print Scandinavia.

– Vi har beslutat att visa upp ALB-02 Combo 160 och ALB-04 UNI 180, två av de mest mångfacetterade bockningsmaskinerna och vi hoppas att det ska väcka kundernas intresse. Båda maskinerna bockar profiler av rostfritt stål och aluminiumband av varierande tjocklek och bredd, säger Ewa Szutkiewicz försäljningsansvarig på det polska företaget Automatic Letter Bender.

ALB-04 UNI 180.

Hon säger att företaget har ett stort fokus på att tillgodose kundernas behov och att skapa nödvändiga parametrar för skräddarsydda lösningar.

– Utöver bockningsmaskiner erbjuder vi annan utrustning för att producera tredimensionella bokstäver. Det är till exempel svetsmaskiner, CNC-routrar och tillbehör som aluminiumprofiler, profiler i rostfritt stål, lim och handverktyg.

– En Sign&Print-mässa är ett utmärkt event att träffa kunder ansikte mot ansikte, att få höra deras förväntningar och att höra om deras specifika projekt. På mässan får vi också chans att utbyta erfarenheter och få ett perspektiv på den växande marknadsföringssektorn. Vi hoppas kunna möta kundernas behov och att vår medverkan på mässan kommer flytta fram vår position på den skandinaviska marknaden.

Totalt erbjuder Automatic Letter Bender nio olika bockningsmaskiner i sitt sortiment.

ALB-02 Combo 160.

Läs vidare

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Antalis introducerar SwitchGreen Box för gröna materialval

Antalis tar fram en grön låda för att inspirera till hållbara materialval.
switchgreen-news-banner

Bok & Tryck satsar dubbelt på Ricoh

Bollnäsföretaget Bok & Tryck förnyar maskinparken med två nya digitalpressar från Ricoh. Möjligheten att trycka med en femte färg och på tjockare papper var viktiga faktorer i beslutet för tryckeriet som producerar mycket hängetiketter.
Bok Tryck 1

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper