Böjer bokstäver på mässan

PUBLICERAD: 19 december 2018
UPPDATERAD: 19 december
Ewa Szutkiewicz på Automatic Letter Bender ser fram emot att träffa kunder på Sign&Print-mässan 5-7 februari.

Automatic Letter Bender som är kända för sina tredimensionella bokstäver tar med sig två av sina mest mångfacetterade bockningsmaskiner till Sign&Print Scandinavia.

– Vi har beslutat att visa upp ALB-02 Combo 160 och ALB-04 UNI 180, två av de mest mångfacetterade bockningsmaskinerna och vi hoppas att det ska väcka kundernas intresse. Båda maskinerna bockar profiler av rostfritt stål och aluminiumband av varierande tjocklek och bredd, säger Ewa Szutkiewicz försäljningsansvarig på det polska företaget Automatic Letter Bender.

ALB-04 UNI 180.

Hon säger att företaget har ett stort fokus på att tillgodose kundernas behov och att skapa nödvändiga parametrar för skräddarsydda lösningar.

– Utöver bockningsmaskiner erbjuder vi annan utrustning för att producera tredimensionella bokstäver. Det är till exempel svetsmaskiner, CNC-routrar och tillbehör som aluminiumprofiler, profiler i rostfritt stål, lim och handverktyg.

– En Sign&Print-mässa är ett utmärkt event att träffa kunder ansikte mot ansikte, att få höra deras förväntningar och att höra om deras specifika projekt. På mässan får vi också chans att utbyta erfarenheter och få ett perspektiv på den växande marknadsföringssektorn. Vi hoppas kunna möta kundernas behov och att vår medverkan på mässan kommer flytta fram vår position på den skandinaviska marknaden.

Totalt erbjuder Automatic Letter Bender nio olika bockningsmaskiner i sitt sortiment.

ALB-02 Combo 160.

Läs vidare

Mässpremiär på Drupa för Zünds Q-Line

Den schweiziska skärbordstillverkaren Zünd ställer ut under mottot ”Performance across the board” och tar med sig Q-Line som lanserades förra våren och nu visas på en mässa för första gången.
Zund 2

Storformatsjätten Ackert Reklam börjar med småformat

Storformatsjätten på västkusten, Ackert Reklam, har lite i smyg börjat med småformat. Företaget vill alltid ligga i framkant oavsett om det gäller nya maskiner, automatisering och noggrannhet i både stort och smått. Omsättningen och vinsten ligger på imponerande siffror år efter år, men varför tar de inte nästa kliv?
Acker-stor

Graphic Profile: ”Nu är vi med bland de större drakarna”

Graphic Profile i Motala har flyttat till större lokaler och investerat i två skärbord och en planprinter. Den kraftigt förstärkta kapaciteten gör att de kan utmana större konkurrenter om jobben.
– Zündborden är själen i verksamheten där allting passerar, säger Tom Jacobsson, vd och delägare.
GP1

100 Revoria Press PC1120 installerade i Europa

Fujifilm har nu gjort sin hundrade installation av sin flaggskeppsmodell Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnit flera utmärkelser under åren.
IMG_4094

Senaste nytt

De närmar sig 50 miljoner i omsättning – Inleder utbyggnad

Nilssons Tryckeri närmar sig drömgränsen 50 miljoner kronor i omsättning. Företaget har flyttat sitt nya varumärke Jako till Skåne och håller nu på att bygga ut lokalerna.
nilssons-1

Marabu stöttade sina leverantörer under Fespa

Marabu hade ingen egen monter på årets Fespa-mässa men fanns på plats för att bistå sina leverantörer. Sign&Print följde med Victor Bildsten, digital säljchef på Marabu Scandinavia, på en rundtur i montrarna.
Vanguard 1

Epson lanserar storformatsskrivare för fotoutskrifter

Epson lanserar en ny storformatskrivare för de professionella fotografi-, konst- och affischmarknaderna.
Epson_P20500Series

Fujifilm visar sin förstärkta B2-uppsättning på Drupa

Tillsammans med en stor del av Fujifilms omfattande sortiment kommer ett par nya B2-skrivare att visas upp i Fujifilms monter på Drupa, som inte är mindre än 2 420 m2 stor, vilket motsvarar ungefär tre handbollsplaner.
drupa24_fujifilm