Printbar vinyl för krävande folieringar

Scandraft kan addera en ny printbar PVC-vinyl till sitt sortiment.

Scandraft blir en av de första distributörerna i Europa med en ny printbar PVC-vinyl för helfoliering och andra applikationer.

Scandraft som är en leverantör av självhäftande vinyl för bild, dekor och reklam kan lägga till en ny produkt i sortimentet. Det rör sig om Orajet 3951RA+ Proslide, vilket är en printbar gjuten premium PVC-vinyl som kan användas för helfolieringar och andra mer krävande applikationer.

Enligt Scandraft kommer vinylen med den så kallade Proslide-tekniken som ska göra det enklare att positionera om vinylen, och göra den lättanvänd för nybörjare eller för någon som helfolierar på egen hand. Den har också Rapid Air -tekniken som ger bubbelfria montage.

Scandraft kommer visa upp sitt sortiment och den nya Orajet-vinylen på mässan Sign&Print Scandinavia, 57 februari på Kistamässan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Hon förvandlar feltryckta ark till klimatsmart förpackningsmaterial

Malmöbon Tintin Blackwell är grafisk formgivare och vet hur mycket feltryckt papper det finns på tryckerier runt om i landet. Tintin driver även ett småskaligt företag där hon säljer olivolja från sin familjs lund i Grekland. Istället för att köpa in förpackningsmaterial har hon gjort förfrågningar hos tryckerier om att få använda feltryckta pappersark när hon ska packa sin produkt. Nu har hon fått napp.

Publicerat av: