Printbar vinyl för krävande folieringar

Scandraft kan addera en ny printbar PVC-vinyl till sitt sortiment.

Scandraft blir en av de första distributörerna i Europa med en ny printbar PVC-vinyl för helfoliering och andra applikationer.

Scandraft som är en leverantör av självhäftande vinyl för bild, dekor och reklam kan lägga till en ny produkt i sortimentet. Det rör sig om Orajet 3951RA+ Proslide, vilket är en printbar gjuten premium PVC-vinyl som kan användas för helfolieringar och andra mer krävande applikationer.

Enligt Scandraft kommer vinylen med den så kallade Proslide-tekniken som ska göra det enklare att positionera om vinylen, och göra den lättanvänd för nybörjare eller för någon som helfolierar på egen hand. Den har också Rapid Air -tekniken som ger bubbelfria montage.

Scandraft kommer visa upp sitt sortiment och den nya Orajet-vinylen på mässan Sign&Print Scandinavia, 57 februari på Kistamässan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *