Printbar vinyl för krävande folieringar

Scandraft kan addera en ny printbar PVC-vinyl till sitt sortiment.

Scandraft blir en av de första distributörerna i Europa med en ny printbar PVC-vinyl för helfoliering och andra applikationer.

Scandraft som är en leverantör av självhäftande vinyl för bild, dekor och reklam kan lägga till en ny produkt i sortimentet. Det rör sig om Orajet 3951RA+ Proslide, vilket är en printbar gjuten premium PVC-vinyl som kan användas för helfolieringar och andra mer krävande applikationer.

Enligt Scandraft kommer vinylen med den så kallade Proslide-tekniken som ska göra det enklare att positionera om vinylen, och göra den lättanvänd för nybörjare eller för någon som helfolierar på egen hand. Den har också Rapid Air -tekniken som ger bubbelfria montage.

Scandraft kommer visa upp sitt sortiment och den nya Orajet-vinylen på mässan Sign&Print Scandinavia, 57 februari på Kistamässan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Företag tankade kunskap om digitala strategier

Förpackningsklustret Packbridge och konsultföretagen Kunskapspartner och Scorecard, bjöd in ett fyrtiotal deltagare för att sprida kunskap om digital strategi för styrelser och ledning. Eventet som ägde rum i Malmö, hade bland annat som mål att svara på hur och varför en kunds köpmönster ser ut som det gör.

Publicerat av: