Må bäste bilfolierare vinna

PUBLICERAD: 4 januari 2019
UPPDATERAD: 4 januari
Tävlingarna rullar under tre dagar i Hexis monter på Sign&Print Scandinavia, 5-7 februari.

Är du novisen som just lärt dig grunderna i car wrapping och har fått blodad tand? Eller är du redan en fullfjädrad folieringsspecialist ut i fingerspetsarna? Oavsett, det drar ihop sig inför tävlingarna SM i Battle och World Wrap Masters.

Hexis Graphics försäljningschef Joachim Wallgren.

De två wrappingtävlingarna väntas sätta prägel på Sign&Print Scandinavia-mässan och äger rum sida vid sida i Hexis Graphics monter. Anmälan till tävlingarna görs här.
– Naturligtvis har vi The Battle på plats och vi vill se många deltagare i detta. Utöver detta kommer hela vårt team av säljare vara närvarande för att träffa alla våra kunder, säger försäljningschef Joachim Wallgren på Hexis.

Företaget utlovar samtidigt ett brett sortiment av folier av olika slag på plats.

– Vi kommer att visuellt visa upp vårt Hex’Perience-sortiment av effektlaminat med tryckbara filer med motiv av bland annat olika träslag, betong, sten, rost med mera. Naturligtvis kommer vårt breda sortiment av printmaterial, skärfolier och textiltransfer att vara närvarande och likaså våra wrapfolier.

Joachim Wallgren hoppas att så många kunder som möjligt från hela landet tar tillfället i akt och kommer till mässan.
– Det är en fantastisk möjlighet att träffa oss alla samt att få se alla nyheter och skapa nya kontakter.

Slutligen slår han ytterligare ett slag för The Battle:

– Se till att prova på detta, det är väldigt roligt.

Tävlingarna avgörs på den stora grafiska branschmässan Sign&Print Scandinavia, 5-7 februari, på Kistamässan i Stockholm. Registreringen till mässan är gratis och  vem som helst kan anmäla sig till tävlingarna. Fina priser utlovas. Bland annat får vinnaren i World Wrap Masters tävla i finalen som avgörs i maj på Fespamässan i München.

 

 

 

Läs vidare

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Antalis introducerar SwitchGreen Box för gröna materialval

Antalis tar fram en grön låda för att inspirera till hållbara materialval.
switchgreen-news-banner

Bok & Tryck satsar dubbelt på Ricoh

Bollnäsföretaget Bok & Tryck förnyar maskinparken med två nya digitalpressar från Ricoh. Möjligheten att trycka med en femte färg och på tjockare papper var viktiga faktorer i beslutet för tryckeriet som producerar mycket hängetiketter.
Bok Tryck 1

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper