Swissqprint släpper rullprinter

Ett helt nytt maskinkoncept ser dagens ljus för Swissqprint.

Maskinutvecklaren Swissqprint, som hittills varit synonymt med flatbäddsskrivare, tar nu ett nytt grepp och lanserar en rulle till rulle skrivare.

Som Sign&Print tidigare har berättat så är Swissqprint på gång med ett helt nytt maskinkoncept. Nu avslöjas att det rör sig om en rulle till rulle-skrivare som ska komma ut på marknaden. Rullprintern med uv sägs enligt företaget ha unika egenskaper. Reto Eicher, vd för swissQprint säger i ett pressmeddelande att den nya skrivaren som fått namnet Karibu blir en ny milstolpe i företagets historia, och kommer att komplettera det redan befintliga flatbäddssortimentet.

– Vårt mål med denna skrivare är att möta nuvarande trender och ge användarna ett effektivt verktyg, säger Eicher.

Första demonstrationen av skrivaren blir på årets Fespamässa i München i maj månad. Swissqprints återförsäljare Nize Equipment har dock aviserat att de redan på Sign&Print Scandinavia kommer kunna kommunicera ut mer information om den nya produkten.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Vässar inom färgmatchning och inspektionssystem

Det amerikanska företaget Baldwin Vision Systems erbjuder programvaror inom färgmatchning samt inspektionslösningar till etikett- och förpackningsproducenter. En nyhet som presenteras på Labelexpo är verktyget Guardian RTM som övervakar tryckkvaliteten i flödet i realtid. Dessutom har de skruvat på ytterligare förbättringar till programvaran Colortrack.

Publicerat av: