Automation i postala lösningar

Björn Olsson, ansvarig för den grafiska försäljningen på Neopost.

Neopost lägger fokus på automation inom fysisk och digital posthantering på Sign&Print Scandinavia. En av höjdpunkterna är lanseringen av den nya helautomatiska maskinen Duplo Dusense för partiell uv-lackning.

Neopost hoppas återupprepa succén från deras medverkan på SIgn&Print-mässan 2017.

– Merparten av de förfrågningar vi får från den grafiska branschen rör sig om produkter som har så hög grad av automatisering som möjligt, det vill säga automatiserad skärning, klamring, bigning och så vidare, säger Björn Olsson som ansvarar för den grafiska försäljningen på Neopost.

I montern kommer framför allt företagets egna produkter synas, exempelvis den helautomatiska maskinen för e65-C4 kuvertering vid namn DS-600. De visar även maskinlösningar från Duplo, Multigraf, GMP med mera.

– Eftersom vi också har agenturen på schweiziska Hunkeler kommer vi prata samt visa demonstrationsfilmer kring detta. Produkterna är helt enkelt för stora för att få plats i vår monter.

Vad tror ni blir största snackisen i er monter?
– Jag tror det kommer bli vår lansering av nya Duplo Dusense, en helautomatisk maskin för partiell uv-lackning som skriver med 20-80 microns tjocklek.
Björn Olsson säger att 2017 års mässa var en stor succé för Neopost;
– Om 2019 blir lika bra i fråga om mängden av kontakt med kunder, försäljning av produkter i vår monter, samt den positivitet våra besökare visade under mässdagarna, så kommer vi vara mycket nöjda.

Duplo Dusense, en helautomatisk maskin för partiell uv-lackning.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Allvarlig olycka i Kina påverkar priset på tryckfärger globalt

I slutet av mars inträffade en allvarlig olycka vid kemikalieföretaget Jiangsu Tianjiayi Chemical i Kina. Förutom de många omkomna och skadade i olyckan har det också en allvarlig inverkan på den globala råvarukedjan, inklusive material som används i uv-tryckfärger, skriver Flint Group i ett pressmeddelande.

Publicerat av: 

Umeåtryckeri ska modernisera

NRA Repro har mycket på sin att göra-lista. I det korta perspektivet ska de ställa om till mer rationella arbetsflöden för att möta efterfrågan på små serier och snabba leveranser. På några års sikt planeras flytt till nybyggda lokaler som ska öppna upp för ett mer lean-inspirerat produktionsflöde.

Publicerat av: 

Plockmatic släpper vattenbaserat lackverk

Plockmatic Industrial fortsätter utvecklingsresan med Argos Solutions och presenterar en vattenbaserad lösning speciellt utvecklad för lackning av digitaltryckta förpackningar.
– Jag vet att intresset kommer att vara stort även från andra områden, då vi här har en miljövänlig och kostnadseffektiv lösning, säger Tommy Segelberg, ansvarig för Plockmatic Industrial.

Publicerat av: