Automation i postala lösningar

Björn Olsson, ansvarig för den grafiska försäljningen på Neopost.

Neopost lägger fokus på automation inom fysisk och digital posthantering på Sign&Print Scandinavia. En av höjdpunkterna är lanseringen av den nya helautomatiska maskinen Duplo Dusense för partiell uv-lackning.

Neopost hoppas återupprepa succén från deras medverkan på SIgn&Print-mässan 2017.

– Merparten av de förfrågningar vi får från den grafiska branschen rör sig om produkter som har så hög grad av automatisering som möjligt, det vill säga automatiserad skärning, klamring, bigning och så vidare, säger Björn Olsson som ansvarar för den grafiska försäljningen på Neopost.

I montern kommer framför allt företagets egna produkter synas, exempelvis den helautomatiska maskinen för e65-C4 kuvertering vid namn DS-600. De visar även maskinlösningar från Duplo, Multigraf, GMP med mera.

– Eftersom vi också har agenturen på schweiziska Hunkeler kommer vi prata samt visa demonstrationsfilmer kring detta. Produkterna är helt enkelt för stora för att få plats i vår monter.

Vad tror ni blir största snackisen i er monter?
– Jag tror det kommer bli vår lansering av nya Duplo Dusense, en helautomatisk maskin för partiell uv-lackning som skriver med 20-80 microns tjocklek.
Björn Olsson säger att 2017 års mässa var en stor succé för Neopost;
– Om 2019 blir lika bra i fråga om mängden av kontakt med kunder, försäljning av produkter i vår monter, samt den positivitet våra besökare visade under mässdagarna, så kommer vi vara mycket nöjda.

Duplo Dusense, en helautomatisk maskin för partiell uv-lackning.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Heidi Graff: ”Redan en stor framgång”

RR Print laddar med sina partner inför etikettmässan Labelexpo i Bryssel. Ur sortimentet visar företaget fördelarna med nya uv-flexofärgerna Pure Tone och Pure Aqua.
– De är redan en stor framgång och lanseringen av den nya serien cementerar helt enkelt vår status som en innovativ färgleverantör på marknaden.

Publicerat av: 

Rekord i utställare: ”Det kommer bli årets stora händelse”

Vi tar ett förhandssnack med mässgeneralen Lis Lykke inför Sign, Print&Pack-mässan i danska Odense.
– Vi kan redan nu berätta att vi återigen slår rekord i antalet utställare, säger mässgeneral Lis Lykke.

Publicerat av: