Automation i postala lösningar

Björn Olsson, ansvarig för den grafiska försäljningen på Neopost.

Neopost lägger fokus på automation inom fysisk och digital posthantering på Sign&Print Scandinavia. En av höjdpunkterna är lanseringen av den nya helautomatiska maskinen Duplo Dusense för partiell uv-lackning.

Neopost hoppas återupprepa succén från deras medverkan på SIgn&Print-mässan 2017.

– Merparten av de förfrågningar vi får från den grafiska branschen rör sig om produkter som har så hög grad av automatisering som möjligt, det vill säga automatiserad skärning, klamring, bigning och så vidare, säger Björn Olsson som ansvarar för den grafiska försäljningen på Neopost.

I montern kommer framför allt företagets egna produkter synas, exempelvis den helautomatiska maskinen för e65-C4 kuvertering vid namn DS-600. De visar även maskinlösningar från Duplo, Multigraf, GMP med mera.

– Eftersom vi också har agenturen på schweiziska Hunkeler kommer vi prata samt visa demonstrationsfilmer kring detta. Produkterna är helt enkelt för stora för att få plats i vår monter.

Vad tror ni blir största snackisen i er monter?
– Jag tror det kommer bli vår lansering av nya Duplo Dusense, en helautomatisk maskin för partiell uv-lackning som skriver med 20-80 microns tjocklek.
Björn Olsson säger att 2017 års mässa var en stor succé för Neopost;
– Om 2019 blir lika bra i fråga om mängden av kontakt med kunder, försäljning av produkter i vår monter, samt den positivitet våra besökare visade under mässdagarna, så kommer vi vara mycket nöjda.

Duplo Dusense, en helautomatisk maskin för partiell uv-lackning.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Världspremiär för Ricoh och Watkiss

Engelska Watkiss har byggt en online sadelhäft och trekniv till Ricohs flaggskepp – 135-sidors maskinen ProC 9210. Under tre år har Watkiss arbetat med att få fram den här maskinen, som är beräknad att hålla åtminstone två generationer laserskrivare. Så när skrivaren efter fyra-fem år pensioneras, så kopplas en ny maskin till Watkiss.

Publicerat av: 

Säljer för 300 miljoner om året – men har inga egna direktkunder

På väg hem från Norge kom Patrik Sjölin på det nya namnet Addbrand. Han stannade bilen, googlade och saken var klar. Namnet Kuvertteamet gick i graven och ersattes i höstas av ett namn som tål att växa med och som fungerar i alla nordiska länder.

Publicerat av: 

Världslanseringen kom på mässan

Canon släpper en ny serie flatbäddsskrivare för rigida material. Det handlar om Océ Arizona 1300 där man första gången valt att köra på led-härdningsteknik för att ytterligare öka produktiviteten. Besökarna på Sign&Print Scandinavia blir först i världen att se maskinen demonstreras live.

Publicerat av: