Han blir vd för Primeblade

Daniel Frykestam, ny vd för Primeblade Sweden.

Primeblade Sweden som tillverkar doktorblad till flexo- och djuptryckspressar väljer att möblera om i ledningen. Daniel Frykestam tar över rollen som ny vd i företaget som har sin bas i Sunne.

Daniel Frykestam blir ny vd hos Primeblade Sweden som har sitt säte i Sunne. Företaget är en global tillverkare av bland annat så kallade doktorblad – rakelblad till flexo- och djuptryckspressar. Företaget skriver i ett pressmeddelande att Allan Lunnefjord, som fram tills nu varit vd, istället övergår till att fokusera på teknikutvecklingen av företagets produkter.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Företag tankade kunskap om digitala strategier

Förpackningsklustret Packbridge och konsultföretagen Kunskapspartner och Scorecard, bjöd in ett fyrtiotal deltagare för att sprida kunskap om digital strategi för styrelser och ledning. Eventet som ägde rum i Malmö, hade bland annat som mål att svara på hur och varför en kunds köpmönster ser ut som det gör.

Publicerat av: