Zünd tar kraftfull fräs till Fespa

Martin Roed Nielsen, nordisk försäljningschef på Zünd.

På Fespa 2019 i München presenterar Zünd sitt sortiment av skär- och fräslösningar för tryckerier och skyltproducenter. En av huvudattraktionerna är en helautomatisk fräslösning som bearbetar kraftiga skivmaterial. 

Zünds 3,6 kilowatts RM-L modul med automatisk verktygsskiftare (ARC).

Det schweiziska företag Zünd som tillverkar stans- och skärlösningar ställer ut på Fespa och utlovar en “explosion av möjligheter” till besökare inom områden som reklam, storformat eller digitaltryck. Nordiska försäljningschefen Martin Roed Nielsen, säger i ett pressmeddelande att tryckerier och andra grafiska företag i dag har press på sig att effektivt kunna producera personaliserade produkter i små upplagor med korta leveranstider. Här kommer företagets efterbehandlingsutrustning in i bilden:

– Zünd erbjuder skärmaskiner som uppfyller dessa krav samtidigt som man garanterar maximal produktivitet och därmed lönsamhet.

På Fespa visas RM-L-skäraren, en kraftfull fräslösning, med 3,6 kilowattseffekt, som har en oöverträffad prestanda, enligt tillverkaren. Fräsen klarar bearbeta ett brett utbud av kraftiga material, och med den automatiska verktygsväxlaren ARC sköts fräsjobben helt automatiskt.

Digitaltryckt textil ligger i tiden och är ett populärt inslag när det gäller olika typer av marknadsföring i större format. För detta ändamål erbjuder Zünd skärmaskinen G3 som skär textilrullar upp till 3,2 meter i bredd. Zünd visar också skärmaskinen D3 dual boom. De två bommarna kan var och en monteras med upp till tre verktyg och ger dubblad produktivitet jämfört med en skärmaskin utrustad med en bom.

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Den lilla färgen i bläcket

Föreställ dig att du har en fordonspark med tio bilar. Alla kommer från olika tillverkare och varje bil körs på sitt eget, unika bränsle. Idiotiskt skulle du säkert säga. Men vad hade du sagt om det istället handlat om utskriftssystem? Här är det nämligen bläcket som alltid ger bästa resultatet – skräddarsytt för just skrivhuvudet i kombination med det valda materialet.

Publicerat av: