De sätter displayer på dryckesskyltar

PUBLICERAD: 2 maj 2019
UPPDATERAD: 2 maj
Motion Displays teknik integrerad med iSEE:s APEX dryckeshållare.

Motion Display integrerar sina blinkande e-pappersskyltar i iSEE Store innovations dryckeshållare för butiker. Motion Displays vd Anna Engholm ser samarbetet som en stor möjlighet. 

Motion Displays teknik för e-pappersskyltar. Foto via Motion Display
Motion Displays teknik för e-pappersskyltar. Foto via Motion Display

Motion Display, som är en global tillverkare av skyltar inom detaljhandeln, ingår partnerskap med amerikanska iSEE Store Innovations, som fokuserar på utrustning för marknadsföring i butik. Motion Display har utvecklat en blinkande e-pappersskylt som ska pryda iSEE APEX dryckeshållare.

– En av de saker som våra kunder uppskattar mest med APEX är möjligheten att kombinera våra dryckeshållare med marknadsföring av sina respektive varumärken. Med Motion Displays digitala skyltar förstärks kundens varumärke ytterligare, berättar John Thomas, vice vd för industriutveckling på iSEE.

Så många tar köpbeslut i butiken

Enligt NACS Speed Metrics Research tas 70 procent av alla kunders köpbeslut i butiken, skriver Motion Display i ett pressutskick. Detta är en av anledningarna till att båda företagen har satsat på just marknadsföring i butiker – och framför allt på rörliga butiksformat.

Anna Engholm. Foto via Motion Display
Anna Engholm. Foto via Motion Display

På sin hemsida förklarar Motion Display att tekniken baseras på en svartvit e-pappersskylt med ett transparent färgutskrift på toppen.

Växla svart och vitt

Displayen är tillverkad av elektroniskt bläck, på ett underliggande lager med definierade delar. Dessa kan sedan styras individuellt och växla mellan svart och vitt, som blir själva animationen.

– Vi ser detta som en stor möjlighet eftersom det redan finns drygt 500 000 iSEE APEX dryckeshållare installerade och dryckesföretag är redan mycket viktiga kunder för oss, säger Anna Engholm, vd på Motion Display.

Läs vidare

Skärmar för digital skyltning i fokus

Spångaföretaget SwedX ägnar sig åt alla möjliga typer av digital skyltning och har stora namn som Audi, Toyota och Novotel Hotels bland sina kunder.
B695D95B-3377-4738-B5B2-39D9A6BE259A (002)

Visual Art ska stärka kommunikation hos Mathem

Visual Art levererar digitala lösningar till Mathem, som arbetar med livsmedelsförsäljning över internet. Målet är att skapa en mer attraktiv arbetsplats och skapa tydlig intern kommunikation.
mathem

Multiq utser ny vd

Multiq utser Henrik Esbjörnson till ny vd för bolaget. Henrik har de ledaregenskaper som vi efterfrågar, säger Lars Pålsson, styrelseordförande i Multiq. 
VD

Ikea: ”Vi är bara i början av den här resan”

Inom Ikea diskuteras användningen av digital skyltning flitigt. Men enligt Mikael Andersson, digital manager på Ikea Sverige, finns det fortfarande mycket mer att göra på denna front.
Various

Senaste nytt

Vd-byte och produktnyheter hos Horizon

Horizon Nordic kom till Sign&Print-mässan inte bara med produktnyheter utan även med en ny vd vid rodret. Det som var sig likt var fokuset på efterbehandlings- och automationslösningar.
Horizon 4

Jako tryckeri flyttas – nya ägaren centraliserar

Jako tryckeri i halländska Torup ska stängas. I stället ska all verksamhet samlas tio mil bort hos ägaren Nilssons tryckeri i skånska Bjärnum utanför Hässleholm.
DSC_4406

Scandraft hjälper kunderna komma igång med DTF

Återförsäljaren Scandraft visade sitt utbud av material för bild- och dekorproduktion. Men man tryckte lite extra på sitt startkit för att komma igång med Direct to film-tryck på textil.
DSC_4449

Antalis trycker på gröna alternativ

Den grafiska branschen har en del att göra när det gäller klimatpåverkan. Det vill Antalis vara med och ändra på. I sin monter under Sign&Print-mässan var det mycket som kretsade kring hållbara materialval.
Antalis 2