MultiQ sluter miljonavtal med spelföretag

MultiQ:s vd Michael Wolgsjö och marknadskömmunikatör Anna-Karin Åberg.

MultiQ:s vd Michael Wolgsjö och marknadskömmunikatör Anna-Karin Åberg.

Digitala skärmleverantören MultiQ spikar ett avtal med ett skandinaviskt spelföretag. Avtalet innebär att MultiQ ska uppgradera samtliga digitala skärmar där företaget finns som spelombud.

– Vi är extremt nöjda med att vi tillsammans med kunden har hittat en lösning som är både finansiellt och miljömässigt hållbart. Genom att uppgradera existerande hårdvara, ger vi nytt liv åt monitorer och touchskärmar som kunden har hos sina spelombud, säger Michael Wolgsjö, vd MultiQ.

Avtalet omfattar cirka 6,2 miljoner svenska kronor och skärmarna ska börja bytas ut under 2019.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Bestruket papper ökar tilltron

Kraftigare och finare bestruket papper ökar både läsbarhet, kvalitetskänsla och förmåga att återge resultatet. Det har framkommit i en amerikansk studie.   Neurologen doktor David Eagleman på Baylor College of Medicine’s laboratorium för perception har genomfört en studie där försökspersonerna fick läsa en broschyr för ett fiktivt företag.

Publicerat av: