MultiQ sluter miljonavtal med spelföretag

MultiQ:s vd Michael Wolgsjö och marknadskömmunikatör Anna-Karin Åberg.

MultiQ:s vd Michael Wolgsjö och marknadskömmunikatör Anna-Karin Åberg.

Digitala skärmleverantören MultiQ spikar ett avtal med ett skandinaviskt spelföretag. Avtalet innebär att MultiQ ska uppgradera samtliga digitala skärmar där företaget finns som spelombud.

– Vi är extremt nöjda med att vi tillsammans med kunden har hittat en lösning som är både finansiellt och miljömässigt hållbart. Genom att uppgradera existerande hårdvara, ger vi nytt liv åt monitorer och touchskärmar som kunden har hos sina spelombud, säger Michael Wolgsjö, vd MultiQ.

Avtalet omfattar cirka 6,2 miljoner svenska kronor och skärmarna ska börja bytas ut under 2019.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Den lilla färgen i bläcket

Föreställ dig att du har en fordonspark med tio bilar. Alla kommer från olika tillverkare och varje bil körs på sitt eget, unika bränsle. Idiotiskt skulle du säkert säga. Men vad hade du sagt om det istället handlat om utskriftssystem? Här är det nämligen bläcket som alltid ger bästa resultatet – skräddarsytt för just skrivhuvudet i kombination med det valda materialet.

Publicerat av: