Små och pyttesmå diod-kretsar

Andrius Petravicius på baltled.

Har du små bokstäver som du vill belysa med diodljus? Då kan Baltled ha lösningen till dig. Vår närmsta tillverkare av ljusdioder har nämligen under ett par års tid arbetat på att skapa en väldigt liten krets, som kan byggas in i bokstäver som bara är ett par centimeter höga.

– Vi säljer en produkt som håller högsta kvalitet men med ett pris som motsvarar mediumkvalitet, förklarar Andrius Petravicius att de kunnat växa så mycket och så snabbt, när vi träffar honom på Fespa.

– Efter 70 000 arbetstimmar/7 år har vår produkt bara tappat 30 procent av sin ljusstyrka. Andra talar om fem års garanti på att inte ha tappat över 50 procent. Så det är stor skillnad på kvalitet när du väljer led.

– Vi har våra egna ingenjörer och bygger våra produkter från scratch i Litauen. Våra maskiner står i Vilnius, där vi också har vårt labb och utvecklingsavdelning. Våra kunder är välkomna att komma och se hur vi arbetar och hur vi mäter och säkrar kvalitet. Tänd en kinesisk lampa och vår och du ser ingen skillnad. Kom tillbaka efter ett år när de stått och lyst – då ser du skillnaden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Den lilla färgen i bläcket

Föreställ dig att du har en fordonspark med tio bilar. Alla kommer från olika tillverkare och varje bil körs på sitt eget, unika bränsle. Idiotiskt skulle du säkert säga. Men vad hade du sagt om det istället handlat om utskriftssystem? Här är det nämligen bläcket som alltid ger bästa resultatet – skräddarsytt för just skrivhuvudet i kombination med det valda materialet.

Publicerat av: