Bästa skrivarmotor och skrivhuvuden

John ter Meer, chef på Publimore Media, räcker över EDP-priset till Memjets Kevin Shimamoto. Foto: Herman Hartman.

Memjet får ett erkännande för sin tekniska utveckling inom digital utskrift.

Memjet, en global tillverkare inom digitala skrivhuvuden, färgformulering och modulär teknik prisades under EDP-awards. Efter att organisationen European press association sagt sitt kammade företaget hem utmärkelsen i kategorin för bästa skrivarmotor och skrivhuvuden – Best print engine and printheads.

Memjets modulära utskriftssystem Duralink ingår i dag i flera maskintillverkares skrivare inom branscher såsom kommersiellt tryck, förpackningstryck och industriellt  tryck. Kevin Shimamoto, marknadschef på Memjet, säger att de har fått ett kvitto från sina olika OEM-partner runt om i världen gällande den viktiga roll som Duralink spelar – att stödja sina samarbetspartner och hjälpa dem att få ut innovativa skrivare på marknaden snabbare:

– Det är glädjande att vår teknik också erkänns av expertpanelen vid European Press Association. Detta pris bekräftar det utmärkta arbetet som görs hos våra forsknings- och utvecklingsgrupper, och vi är stolta att ta emot det.

Prisutdelningen i EDP ​​Awards, som var den tolfte i ordningen, skedde på Fespa-mässan i München, 14-17 maj.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Vässar inom färgmatchning och inspektionssystem

Det amerikanska företaget Baldwin Vision Systems erbjuder programvaror inom färgmatchning samt inspektionslösningar till etikett- och förpackningsproducenter. En nyhet som presenteras på Labelexpo är verktyget Guardian RTM som övervakar tryckkvaliteten i flödet i realtid. Dessutom har de skruvat på ytterligare förbättringar till programvaran Colortrack.

Publicerat av: