Pallplats för Sverige i World Wrap Masters-finalen

I februari vann Jonas Sjöström från JBS Dekor när vi höll svenska mästerskapet i car wrapping. Det gav honom samtidigt en biljett till världsmästerskapet i München i maj.

Jonas, som för två år sedan vann hela världsmästerskapet, gick hårt ut men fick till slut se sig slagen av österrikaren Triain Moldovan. På andra plats kom Norman Brübachj från Tyskland. Men på tredje plats kom Jonas. Då hade han bland annat slagit ut dansken Casper Madsen från CWRAP//Colors. Det var anmärkningsvärt eftersom Casper tidigare blivit europeisk mästare.

Men när även vinnarna från Asien, Mexico, Brasilien etc. var med, så tog sig Jonas – och de två andra – förbi den europeiska mästaren och knep tredjeplatsen.

Triain Moldovan från Österrike blev World Wrap Master 2019. Men Sverige tog en hedrande tredjeplats.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Den lilla färgen i bläcket

Föreställ dig att du har en fordonspark med tio bilar. Alla kommer från olika tillverkare och varje bil körs på sitt eget, unika bränsle. Idiotiskt skulle du säkert säga. Men vad hade du sagt om det istället handlat om utskriftssystem? Här är det nämligen bläcket som alltid ger bästa resultatet – skräddarsytt för just skrivhuvudet i kombination med det valda materialet.

Publicerat av: 

Djupdyk i textiltryck

För tio år sedan var marginalerna högre på storformatstryck. Billigare och mer produktiva maskiner, billigare bläck och fler material har dock bidragit till att tryckerierna kunnat följa med i priskonkurrensen. Inget pekar heller på annat än att kostnaden för att producera kommer att fortsätta minska, i takt med att volymerna ökar. Nu kommer dessutom möjligheten att gå in på helt nya områden – som till exempel att trycka på textil. Det ska vi fördjupa oss i här.

Publicerat av: