Pallplats för Sverige i World Wrap Masters-finalen

I februari vann Jonas Sjöström från JBS Dekor när vi höll svenska mästerskapet i car wrapping. Det gav honom samtidigt en biljett till världsmästerskapet i München i maj.

Jonas, som för två år sedan vann hela världsmästerskapet, gick hårt ut men fick till slut se sig slagen av österrikaren Triain Moldovan. På andra plats kom Norman Brübachj från Tyskland. Men på tredje plats kom Jonas. Då hade han bland annat slagit ut dansken Casper Madsen från CWRAP//Colors. Det var anmärkningsvärt eftersom Casper tidigare blivit europeisk mästare.

Men när även vinnarna från Asien, Mexico, Brasilien etc. var med, så tog sig Jonas – och de två andra – förbi den europeiska mästaren och knep tredjeplatsen.

Triain Moldovan från Österrike blev World Wrap Master 2019. Men Sverige tog en hedrande tredjeplats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Grafiska Företagen tar strid med reformpaket

Grafiska Företagen, Citymail och 21 Grams som ingår i initiativet Arena för framtidens distribution fortsätter med svidande kritik mot statliga Postnord som de menar utnyttjar sin dominerande ställning och motarbetar en sund konkurrens. Fem politiska reformförslag har lagts fram för att begränsa Postnords ställning på produktions- och distributionsmarknaden.

Publicerat av: