Sjösätter sajt för färgmatchning

Användaren kan söka efter maskintillverkare, ripp-leverantörer och olika flexibla Arlon-material på sajten för att få fram specifika ICC-profiler.

Arlon Graphics sjösätter en digital plattform med över 30 000 ICC-profiler som ska hjälpa tryckare att matcha färger och material.

Materialtillverkaren Arlon Graphics satsar på att ge ökad kunskap om färgmatchning kring sina printbara vinyler och folier. Det rör sig om ett ICC-profilcenter som lanseras under namnet Color Base. Kunder som registrerar sig får tillgång till över 30 000 printprofiler och tekniska inställningar med den nya tjänsten för att de ska kunna uppnå bästa möjliga tryckkvalitet.

När printprofilen har laddats ner, så sparas och listas den för att användaren enklare ska kunna återgå till tidigare sökningar och utförda jobb. Sajten finns i nuläget tillgänglig på elva språk, dock inte på svenska.

– Vi är förväntansfulla kring lanseringen av Color Base. Detta moderna system kommer att ge våra kunder snabb åtkomst till de bästa printprofilerna, säger Madison O’Connor, marknadsförings- och kommunikationsspecialist på på Arlon Graphics.

Arlon har sitt huvudkontor strax utanför Los Angeles i USA. Företaget som verkar globalt, tillverkar en rad produkter inom flexibla material såsom skärvinyler och folier för bilfoliering och skyltning.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Heidi Graff: ”Redan en stor framgång”

RR Print laddar med sina partner inför etikettmässan Labelexpo i Bryssel. Ur sortimentet visar företaget fördelarna med nya uv-flexofärgerna Pure Tone och Pure Aqua.
– De är redan en stor framgång och lanseringen av den nya serien cementerar helt enkelt vår status som en innovativ färgleverantör på marknaden.

Publicerat av: 

Rekord i utställare: ”Det kommer bli årets stora händelse”

Vi tar ett förhandssnack med mässgeneralen Lis Lykke inför Sign, Print&Pack-mässan i danska Odense.
– Vi kan redan nu berätta att vi återigen slår rekord i antalet utställare, säger mässgeneral Lis Lykke.

Publicerat av: