Sjösätter sajt för färgmatchning

Användaren kan söka efter maskintillverkare, ripp-leverantörer och olika flexibla Arlon-material på sajten för att få fram specifika ICC-profiler.

Arlon Graphics sjösätter en digital plattform med över 30 000 ICC-profiler som ska hjälpa tryckare att matcha färger och material.

Materialtillverkaren Arlon Graphics satsar på att ge ökad kunskap om färgmatchning kring sina printbara vinyler och folier. Det rör sig om ett ICC-profilcenter som lanseras under namnet Color Base. Kunder som registrerar sig får tillgång till över 30 000 printprofiler och tekniska inställningar med den nya tjänsten för att de ska kunna uppnå bästa möjliga tryckkvalitet.

När printprofilen har laddats ner, så sparas och listas den för att användaren enklare ska kunna återgå till tidigare sökningar och utförda jobb. Sajten finns i nuläget tillgänglig på elva språk, dock inte på svenska.

– Vi är förväntansfulla kring lanseringen av Color Base. Detta moderna system kommer att ge våra kunder snabb åtkomst till de bästa printprofilerna, säger Madison O’Connor, marknadsförings- och kommunikationsspecialist på på Arlon Graphics.

Arlon har sitt huvudkontor strax utanför Los Angeles i USA. Företaget som verkar globalt, tillverkar en rad produkter inom flexibla material såsom skärvinyler och folier för bilfoliering och skyltning.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Högtryck för värmemattor: Printar tusentals meter under iskalla vintrar

Elvärmeprodukter i Skellefteå är långt ifrån ett klassiskt printföretag. Ändå skriver de ut tusentals kvadratmeter tjältiningsmattor en kall vinter. En ny eko solvent-skrivare levererad av Marabu kom på plats i början av året för att göra jobbet.

Publicerat av: