Multi Q tar order från speljätte

Helhetsleverantören inom digital skyltning, Multi Q, tar emot en ramorder från deras befintliga kund Svenska Spel.

Michael Wolgsjö.

Michael Wolgsjö.

– Vi har ett långt och nära samarbete med Svenska Spel. Likt andra spelbolag i världen som vi levererar våra produkter och tjänster till, ligger Svenska Spel i framkant inom digitalisering av spelmiljön, säger Michael Wolgsjö, vd på Multi Q.

Enligt Multi Q bidrar skärmarna till att skapa en attraktiv spelmiljö för kunderna. Med skärmarna hos ombuden ska kunden inte bara få samma upplevelse som på nätet, utan det ska även informeras om det spelansvar som bolaget har.

Leveransen är planerad i två delar, varav den första kommer ske under första kvartalet 2020. Den andra väntas ske under andra kvartalet samma år. Ordern landar på 4,9 miljoner kronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Lackat och klart för arkmatad inkjet

Canon har i samarbete med Plockmatic tagit fram en sömlös integration mellan Canons arkmatade digitala tryckpressar i varioPRINT iX-serien och Plockmatics DigiCoater Pro 400 HD LED efterbehandlingsmaskin. Kombinationen ska göra att kunderna kan producera högkvalitativa uv-lackade produkter i hög hastighet i ett automatiserat flöde.

Publicerat av: