Multi Q tar order från speljätte

Helhetsleverantören inom digital skyltning, Multi Q, tar emot en ramorder från deras befintliga kund Svenska Spel.

Michael Wolgsjö.

Michael Wolgsjö.

– Vi har ett långt och nära samarbete med Svenska Spel. Likt andra spelbolag i världen som vi levererar våra produkter och tjänster till, ligger Svenska Spel i framkant inom digitalisering av spelmiljön, säger Michael Wolgsjö, vd på Multi Q.

Enligt Multi Q bidrar skärmarna till att skapa en attraktiv spelmiljö för kunderna. Med skärmarna hos ombuden ska kunden inte bara få samma upplevelse som på nätet, utan det ska även informeras om det spelansvar som bolaget har.

Leveransen är planerad i två delar, varav den första kommer ske under första kvartalet 2020. Den andra väntas ske under andra kvartalet samma år. Ordern landar på 4,9 miljoner kronor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Vässar inom färgmatchning och inspektionssystem

Det amerikanska företaget Baldwin Vision Systems erbjuder programvaror inom färgmatchning samt inspektionslösningar till etikett- och förpackningsproducenter. En nyhet som presenteras på Labelexpo är verktyget Guardian RTM som övervakar tryckkvaliteten i flödet i realtid. Dessutom har de skruvat på ytterligare förbättringar till programvaran Colortrack.

Publicerat av: