Multi Q tar order från speljätte

Helhetsleverantören inom digital skyltning, Multi Q, tar emot en ramorder från deras befintliga kund Svenska Spel.

Michael Wolgsjö.

Michael Wolgsjö.

– Vi har ett långt och nära samarbete med Svenska Spel. Likt andra spelbolag i världen som vi levererar våra produkter och tjänster till, ligger Svenska Spel i framkant inom digitalisering av spelmiljön, säger Michael Wolgsjö, vd på Multi Q.

Enligt Multi Q bidrar skärmarna till att skapa en attraktiv spelmiljö för kunderna. Med skärmarna hos ombuden ska kunden inte bara få samma upplevelse som på nätet, utan det ska även informeras om det spelansvar som bolaget har.

Leveransen är planerad i två delar, varav den första kommer ske under första kvartalet 2020. Den andra väntas ske under andra kvartalet samma år. Ordern landar på 4,9 miljoner kronor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


”Tonerbaserat digitaltryck har en
stark position på marknaden”

Med Imagepress C10010VP introducerar Canon efterföljaren till sin Imagepress C10000VP. Den nya serien består av två modeller och enligt tillverkaren erbjuder de mer automatisering och fler alternativ i mediahanteringen. Sign&Print pratar med Mark Lawn, chef för Professional print solutions på Canon Europe, om de nya skrivarna.

Publicerat av: