Printbar golvvinyl med stark vidhäftning

PUBLICERAD: 2 september 2019
UPPDATERAD: 2 september
Neschens tillägg i sortimentet med golvgrafik är anpassad för utskrifter med uv-härdande bläck.

Neschen Coatings nya printbara golvvinyl kan appliceras direkt efter tryck. Ingen laminering krävs då vinylen redan är halkfri.

Det är ingen risk att man halkar när man sätter sin fot på UVprint’n’walk power-tack, enligt tillverkaren.

Den nya vinylen UVprint’n’walk power-tack beskrivs som en allround-golvfolie med struktur. Vinylen är ett tillägg till företagets befintliga sortiment inom golvgrafik –Print’n’walk.

Enligt Neschen Coating ger vinylen perfekt vidhäftning och kan appliceras på svåra ytor som betong, trä, asfalt eller mattor. Företaget ser möjlig användning för produkten inom kampanjer och reklamområden som mässor och utställningslokaler och Point of sale.

Vinylen är 200 mikrometer tjock och är anpassad för utskrifter med uv-härdande bläck som ger en halkfri yta. Det krävs ingen laminering efter utskriften för att stå emot att produkten slits ut, enligt Neschen som tillägger att vinylen lätt klarar uppfylla sitt syfte uppemot tre månader efter appliceringen.

 

 

Läs vidare

Storformatsjätten Ackert Reklam börjar med småformat

Storformatsjätten på västkusten, Ackert Reklam, har lite i smyg börjat med småformat. Företaget vill alltid ligga i framkant oavsett om det gäller nya maskiner, automatisering och noggrannhet i både stort och smått. Omsättningen och vinsten ligger på imponerande siffror år efter år, men varför tar de inte nästa kliv?
Acker-stor

Konica Minolta lanserar ny B2 bläckstråleskrivare på Drupa

Med sina 2 400 m2 har Konica Minolta den sjunde största montern på Drupa. 150 personer kommer att ta emot besökarna. En ny B2 bläckstråleskrivare kommer att finnas i montern.
drupa24_konica

BCB Tryckeri & Media skalade ner och studsade upp

För tre år sedan stod anrika BCB Tryckeri & Media inför ett avgörande beslut – lägga ner eller anpassa kostymen. Efter att ha sålt av sina offsetpressar, dragit ner på personal och flyttat till mindre lokaler har nu verksamheten studsat uppåt med fina stabila siffror. Det gör att Varbergstryckeriet senare i år kan fira sin 120:e födelsedag.
BCB5

Cykelfantast ska få Storbildsbolaget att växla upp

Efter några år på ett cykelföretag återvänder den tidigare försäljningschefen Patrick Söderberg till Storbildsbolaget. Som vice vd ska han få Helsingborgsföretaget att växla upp sina strategiska planer för framtiden.  
IMG_3878

Senaste nytt

Storformatsjätten Ackert Reklam börjar med småformat

Storformatsjätten på västkusten, Ackert Reklam, har lite i smyg börjat med småformat. Företaget vill alltid ligga i framkant oavsett om det gäller nya maskiner, automatisering och noggrannhet i både stort och smått. Omsättningen och vinsten ligger på imponerande siffror år efter år, men varför tar de inte nästa kliv?
Acker-stor

Konica Minolta lanserar ny B2 bläckstråleskrivare på Drupa

Med sina 2 400 m2 har Konica Minolta den sjunde största montern på Drupa. 150 personer kommer att ta emot besökarna. En ny B2 bläckstråleskrivare kommer att finnas i montern.
drupa24_konica

Explosivt bidrag vinner Print Power Awards

Designstudenten Isabella Wretman i Stockholm vinner årets Print Power Awards. Årets tema var yttrandefrihet och 22-åringens bidrag "Sprängkraft" föll juryn i smaken. 
isabella1

BCB Tryckeri & Media skalade ner och studsade upp

För tre år sedan stod anrika BCB Tryckeri & Media inför ett avgörande beslut – lägga ner eller anpassa kostymen. Efter att ha sålt av sina offsetpressar, dragit ner på personal och flyttat till mindre lokaler har nu verksamheten studsat uppåt med fina stabila siffror. Det gör att Varbergstryckeriet senare i år kan fira sin 120:e födelsedag.
BCB5