Tryckmässa bjuder på prisdebatt

Anders Pedersen, Lis Lykke, Kim Harris och Jesper Norbøll.

Anders Pedersen, Lis Lykke, Kim Harris och Jesper Norbøll.

På Sign, Print & Pack-mässan i danska Odense, den 18–19 september, kommer ett flertal spännande seminarier att hållas på Canon/Business-scenen. Besökarna kommer bland annat kunna lyssna på en debatt om prissättning på grafiska produkter och tjänster.

I panelen sitter Kim Harris från Vikiallo, Jesper Norbøll från MedieMouse och Anders Pedersen från Signmeup. Samtliga debattörer upplever i dag ett starkt prisfokus i sina arbeten – och de har alla en åsikt kring “problemet”. 

Jesper Norbøll menar att vi måste bli bättre på att ta betalt för hela jobbet, inklusive rådgivning och vägledning. Kim Harris rekommenderar att man till exempel inte pratar om ett kvadratmeterpris för lösningen. Anders Pedersen förklarar också att det är nödvändigt att acceptera att vissa företag som har många specifika uppgifter, kan effektivisera dessa, och därmed erbjuda ett billigare pris utan att förlora vinster. 

Lis Lykke, som leder debatten, uppmanar publiken att komma med egna synpunkter och frågor till de tre debattörerna. Debatten hålls klockan 16:00, onsdagen den 18 september och är gratis för alla intresserade. 

Mer information och inträdesbiljett som är gratis till mässan hittar du här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Programvara för storformat håller takten med höga hastigheter

Canon har samarbetat med mjukvaruföretaget One Vision för att integrera storformatskrivare med en programvara som automatiserar arbetsflödet från början till slut.
– Kunder måste kunna vända bort jobb snabbare för att kunna möta efterfrågan, och samtidigt minimera sina resurser, säger Michele Tuscano på Canon. 

Publicerat av: 

Epson fixar många tröjor och tyger

Epson har sina rötter i att göra skrivare för fotografer. Därför var man tidigt ute med extra färger som grått och ljusare varianter av cyan och magenta. Allt för att återge färgerna så precist som möjligt. Nu kommer en ny skrivare med en bredd på 160 centimeter och kapacitet att trycka åtskilliga meter i timmen.

Publicerat av: