Wrapfolie i fokus på kundevent

PUBLICERAD: 18 september 2019
UPPDATERAD: 18 september
Emil Gillmor utlovar ett givande event där den nya wrapfolien 3M 2080 står i rampljuset.

KA Olsson & Gems bjuder in till ett lanseringsevent med talare och prova på-wrapping. I centrum står 3M:s nya wrapfolie som går att kallsträcka och även kommer med en skyddsliner.

Torsdagen den 3 oktober bjuder KA Olsson & Gems in till ett halvdagsevent i sina lokaler med showroom, lager och utbildningshall i Mölndal. De välkomnar både befintliga och nya kunder som arbetar med någon form av folie, och främst de som helfolierar fordon.

Besökarna får foliera

Eventet arrangeras i och med lanseringen av 3M:s nya wrapfolie 2080.

– Vi inleder med mat från en food truck vid ankomst, fortsätter vidare med tour av lokalerna. Sedan kör vi vidare med genomgång av den nya wrapfolien 3M 2080 – fördelar, nya egenskaper och så vidare. Detta följs av en demo med en expert från 3M. Besökarna kommer även att få möjlighet att montera folien själva. Samtidigt kommer det att hållas lite tävlingar och utlottning, säger Emil Gillmor, säljare inom Folie och digitalt på KA Olsson & Gems.

Folie med skyddsliner

Vad ser du som de stora fördelarna med wrapfolien?

– Att man har tagit det bästa från 3M 1080 och 1380 samt adderat nya egenskaper för att skapa fantastiska 3M 2080. Alla blanka kulörer har en skyddsliner som motverkar repor och flammig finish. Folien går att kallsträcka på ett sätt man inte kunnat göra tidigare. Formbarheten är förbättrad med hjälp av unika lager i folien, detta gör att du enklare kan sträcka och tänja folien, säger han och tillägger att garantin på folien är förlängd upp till 8 år, vilket är den längsta på marknaden.

Sista anmälningsdatumet är satt till 20 september, men KA Olsson & Gems utlovar att de även kommer hålla öppet för sista chansen-anmälningar under några extra dagar.

Läs vidare

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1

Dubbeltema i nya numret av Sign&Print

Årets sista nummer av Sign&Print har landat i brevlådorna. Den här gången har vi tittat närmare på hur de mindre tryckerierna jobbar, men det blir även extra mycket läsning om olika efterbehandlingslösningar.
IMG_0694

Inprint flyttar till större lokaler nästa år

Skylt- och dekorföretaget Inprint i Uppsala står inför en spännande förändring då de flyttar till en helt ny stadsdel. De nybyggda lokalerna erbjuder inte bara dubbelt så mycket utrymme utan också närhet till lokala kunder och motorvägen till klienter i Stockholm.
inprint-efongo-2019-liggande

Storbildsbolaget tar kampen mot spillet

Storbildsbolaget i Helsingborg minskar spillet med en ny produkt. Arbetssättet är både klimatsmart och sparar pengar för kunden.
FotoJet-(25)

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1