Grafkom: ”Arbetsflöden blir allt viktigare”

12 av de 32 talare som väntas dela med sig av sin expertkunskap inom arbetsflöden under Workflow Summit.

12 av de 32 talare som väntas dela med sig av sin expertkunskap inom arbetsflöden under Workflow Summit.

Grafkom arrangerar Europas största evenemang om arbetsflöden, tryck- och publicering. 200 personer från den grafiska branschen samlas i Stockholm den 12 november. – Arbetsflöden blir allt viktigare, säger Magnus Thorkildsen, vd på norska Grafkom.

Grafkoms nätverk organiserar återigen Workflow Summit den 12 november i Stockholm. Det är ett event tillägnat att prata om arbetsflöden (programvara för utskrift och efterbehandling) och automatisering inom tryck- och publiceringsbranschen.

– Arbetsflöden blir allt viktigare, säger Magnus Thorkildsen, vd på norska Grafkom och fortsätter:

– För att hålla sig uppdaterad om utvecklingen som sker i den grafiska branschen, är detta ett tema som alla företag på alla marknader bör ha med på sin agenda. Och det finns ingen händelse i Europa som samlar så många experter inom detta som Workflow Summit.

32 talare inbjudna

Det kommer ges både tips och tricks om nya innovationer som kan komma att förändra landskapet för medieproduktion, skriver Grafkom i ett pressmeddelande.

Över 30 talare är inbjudna för att dela med sig av konkret kunskap om arbetsflöden och automatiseringslösningar. Under dagen diskuteras bland annat: Automatisering av arbetsflöden, utskrifts- och publicerings-API, prepress och medieproduktion, web2print och e-handel.

Deltagare från hela Europa

Grafkom uppskattar att över 200 deltagare från hela Europa kommer att delta under eventet. Under förra året kom deltagare från 13 olika länder, och allt tyder på att årets evenemang kommer att blir ännu mer internationellt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Den lilla färgen i bläcket

Föreställ dig att du har en fordonspark med tio bilar. Alla kommer från olika tillverkare och varje bil körs på sitt eget, unika bränsle. Idiotiskt skulle du säkert säga. Men vad hade du sagt om det istället handlat om utskriftssystem? Här är det nämligen bläcket som alltid ger bästa resultatet – skräddarsytt för just skrivhuvudet i kombination med det valda materialet.

Publicerat av: