Vink essåplast breddar foliesortimentet

Vink essåplast kompletterar sitt sortiment med en ny folieleverantör, italienska Kemica.

Den italienska folieleverantören Kemica adderas inom kort till Vink essåplasts utbud. Detta cirka ett år efter att företaget utökade portfolion och blev återförsäljare av 3Ms folier.

– Att vårt sortiment kompletteras med Kemica, gör att vi kan erbjuda marknaden ett ännu bredare spektra av monomeriska och polymeriska printfolier för solvent, eco-solvent, uv- och latexskrivare, säger Marcus Mattsson, skylt- och reklamsäljare på Vink essåplast i Stockholm.

Leverantören av plasthalvfabrikat och bearbetade plastdetaljer erbjuder även frostade folier, skärfolier och golvfolier. Den första leveransen från Kemica kommer till företagets lager i Stockholm i oktober.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *