Vink essåplast breddar foliesortimentet

Vink essåplast kompletterar sitt sortiment med en ny folieleverantör, italienska Kemica.

Den italienska folieleverantören Kemica adderas inom kort till Vink essåplasts utbud. Detta cirka ett år efter att företaget utökade portfolion och blev återförsäljare av 3Ms folier.

– Att vårt sortiment kompletteras med Kemica, gör att vi kan erbjuda marknaden ett ännu bredare spektra av monomeriska och polymeriska printfolier för solvent, eco-solvent, uv- och latexskrivare, säger Marcus Mattsson, skylt- och reklamsäljare på Vink essåplast i Stockholm.

Leverantören av plasthalvfabrikat och bearbetade plastdetaljer erbjuder även frostade folier, skärfolier och golvfolier. Den första leveransen från Kemica kommer till företagets lager i Stockholm i oktober.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Den lilla färgen i bläcket

Föreställ dig att du har en fordonspark med tio bilar. Alla kommer från olika tillverkare och varje bil körs på sitt eget, unika bränsle. Idiotiskt skulle du säkert säga. Men vad hade du sagt om det istället handlat om utskriftssystem? Här är det nämligen bläcket som alltid ger bästa resultatet – skräddarsytt för just skrivhuvudet i kombination med det valda materialet.

Publicerat av: