Vässar i alla förpacknings-segment

PUBLICERAD: 2 oktober 2019
UPPDATERAD: 2 oktober
Antalis-gänget, taggade inför Empack, 2-3 oktober, när mässan var på väg att slå upp portarna.

Antalis intog Empack-mässan och visade bredden de tillhandahåller inom förpackningslösningar. 
– Allt från standardlösningar, speciallösningar till att du kan gå från enkla produkter till en helhet med maskiner för automatisk packning. Det är det vi försöker symbolisera här, säger Fredrik Carlsson.

Antalis är en rutinerad utställare på Empack-mässan. Fredrik Carlsson, försäljningschef på Antalis inom affärsområdet Packaging, säger att de satsar stort på att kommunicera ut att Antalis-sortimentet täcker in det mesta i kundväg.

– Oavsett om det är en e-handlare eller tunga industrin så passar vi lika bra för alla de segmenten.

Fredrik Carlsson framhåller Antalis kunskap på förpackningsområdet.

– Jag tycker det handlar väldigt mycket om kompetensen. Någonstans är det ju så att alla vi kollegor i branschen har ungefär samma sortiment mer eller mindre. Men sedan handlar det mer om att utveckla sina befintliga kunder och hitta nya vägar med nya kunder. Där tycker jag vi är duktiga, tillsammans med fantastiskt lager och logistik där vi alltid levererar inom 24 timmar av de produkterna vi har på lagret, vilket innebär en väldigt stark trygghet för kunden, säger Fredrik Carlsson.

 

Läs vidare

Canon inför Drupa: ”Nu kommer ju allt!”

Canon presenterar teknik- och affärsinnovationer på Drupa och har en lång rad nya skrivare att visa upp.
Matteus-Celinski

De lockar med 16 förädlingsmöjligheter i en maskin

Scodix utvecklar sin dekoreringsteknik och kan nu erbjuda 16 olika dekoreringsalternativ i en och samma maskin. På Drupa kan man ta del av tekniken i företagets monter.
image005

Har Drupa svaren på branschens utmaningar?

Efter en paus på åtta år kan vi på nytt besöka Drupa för att se vad leverantörerna tycker att vi behöver.
drupa24_08

Xeikon visar innovationer inom nyckelsegment

Xeikon, som är en del av Flint Group, erbjuder digitala lösningar för såväl den grafiska industrin som förpackningsbranschen. På Drupa visas de senaste innovationerna inom dessa segment.
SV kollage

Senaste nytt

Textiltryck utan för- och efterbehandling

Epson lanserar nu Monna Lisa ML-13000, en direct-to-fabric-skrivare som kan printa direkt på tyget i en enda process utan separat för- eller efterbehandling.
ML-13000 ver 2

Horizon vänder blad med tre nya samarbeten

Efterbehandlingsleverantören Horizon skriver nya kapitel med tre färska samarbeten. Nu kan de hjälpa tryckerier från tryck till färdig bok i både mjuk- eller hårdpärm.
FotoJet-(82)

Helautomatiskt skärsystem som förflyttar gränserna

Elitron bjuder under Drupa in till en förhandstitt på den uppgraderade Kombo TAV – ett anmärkningsvärt framsteg inom digital skärteknik.
elitron_01

Mjukvarusamarbete för bättre flyt

ECO3 och eProductivity Software (ePS) har ingått ett strategiskt partnerskap med målet att ta automationen hos tryckerierna till nästa nivå.
ECO3 ePS