Vässar i alla förpacknings-segment

PUBLICERAD: 2 oktober 2019
UPPDATERAD: 2 oktober
Antalis-gänget, taggade inför Empack, 2-3 oktober, när mässan var på väg att slå upp portarna.

Antalis intog Empack-mässan och visade bredden de tillhandahåller inom förpackningslösningar. 
– Allt från standardlösningar, speciallösningar till att du kan gå från enkla produkter till en helhet med maskiner för automatisk packning. Det är det vi försöker symbolisera här, säger Fredrik Carlsson.

Antalis är en rutinerad utställare på Empack-mässan. Fredrik Carlsson, försäljningschef på Antalis inom affärsområdet Packaging, säger att de satsar stort på att kommunicera ut att Antalis-sortimentet täcker in det mesta i kundväg.

– Oavsett om det är en e-handlare eller tunga industrin så passar vi lika bra för alla de segmenten.

Fredrik Carlsson framhåller Antalis kunskap på förpackningsområdet.

– Jag tycker det handlar väldigt mycket om kompetensen. Någonstans är det ju så att alla vi kollegor i branschen har ungefär samma sortiment mer eller mindre. Men sedan handlar det mer om att utveckla sina befintliga kunder och hitta nya vägar med nya kunder. Där tycker jag vi är duktiga, tillsammans med fantastiskt lager och logistik där vi alltid levererar inom 24 timmar av de produkterna vi har på lagret, vilket innebär en väldigt stark trygghet för kunden, säger Fredrik Carlsson.

 

Läs vidare

De lockar med 16 förädlingsmöjligheter i en maskin

Scodix utvecklar sin dekoreringsteknik och kan nu erbjuda 16 olika dekoreringsalternativ i en och samma maskin. På Drupa kan man ta del av tekniken i företagets monter.
image005

Har Drupa svaren på branschens utmaningar?

Efter en paus på åtta år kan vi på nytt besöka Drupa för att se vad leverantörerna tycker att vi behöver.
drupa24_08

Xeikon visar innovationer inom nyckelsegment

Xeikon, som är en del av Flint Group, erbjuder digitala lösningar för såväl den grafiska industrin som förpackningsbranschen. På Drupa visas de senaste innovationerna inom dessa segment.
SV kollage

Fujifilm visar sin förstärkta B2-uppsättning på Drupa

Tillsammans med en stor del av Fujifilms omfattande sortiment kommer ett par nya B2-skrivare att visas upp i Fujifilms monter på Drupa, som inte är mindre än 2 420 m2 stor, vilket motsvarar ungefär tre handbollsplaner.
drupa24_fujifilm

Senaste nytt

Konica Minolta: "Vi kommer visa de största maskinerna någonsin"

Konica Minolta planerar att visa upp ett 20-tal europeiska premiärer på Drupa. Med 2 400 kvadratmeter kommer de ha en av de största montrarna på mässan.
Allfors-Wennerberg

De lockar med 16 förädlingsmöjligheter i en maskin

Scodix utvecklar sin dekoreringsteknik och kan nu erbjuda 16 olika dekoreringsalternativ i en och samma maskin. På Drupa kan man ta del av tekniken i företagets monter.
image005

Förändringar i Elanders ledning

Åsa Vilsson är ny CFO (chief financial officer) på Elanders.
åsa

Stibos köp av V-Tab: "En dröm jag haft i tio år"

Efter många turer är nu danska Stibo Completes köp av V-Tab i Vimmerby klart. Samtidigt innebär det att verksamheten i Norrahammar lägger ner. Stibo Completes vd Søren Henrikssen pekar ut riktningen i en intervju med Sign&Print.
stibo_soren_henriksen