Konica Minolta fortsätter in på etikettmarknaden

Konica Minolta gjorde många affärer på etikettmässan Labelexpo i Bryssel.

Efter köpet av MGI har Konica Minolta accelererat sin inbrytning på marknaden för digitaltryckta etiketter.

MGI:s maskiner har typiskt varit kännetecknade av att hålla en hög kvalitet, medan Konica Minolta har mer av det industriella kunnande som krävs för att få konkurrenskraftiga hastigheter.

Med nya AccurioLabel 230, som lanserades på Labelexpo i Bryssel, har de fått en maskin som de facto är nästan dubbelt så snabb som sin föregångare. Med över 20 meter per minut lyckades nu också Konica Minolta få det att rassla till i orderböckerna. Sju linor såldes under mässan – de flesta till Tyskland men även några till Frankrike och Italien.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Den lilla färgen i bläcket

Föreställ dig att du har en fordonspark med tio bilar. Alla kommer från olika tillverkare och varje bil körs på sitt eget, unika bränsle. Idiotiskt skulle du säkert säga. Men vad hade du sagt om det istället handlat om utskriftssystem? Här är det nämligen bläcket som alltid ger bästa resultatet – skräddarsytt för just skrivhuvudet i kombination med det valda materialet.

Publicerat av: