EDP-pris till Iridesse

Den arkmatade tonermaskinen Xerox Iridesse belönades med förstaplatsen i kategorin ”Best cutsheet color up to B3” när European digital Press Association hade sagt sitt.

EDP-priset till Xerox Iridesse delades ut i samband med Fespa-mässan 2019 i München.

Iridesse fick pris i kategorin ”Best cutsheet color up to B3”. Iridesse är en digital produktionsskrivare med sex färgverk som kan hantera specialfärger som guld, silver, klartoner och vitt samt CMYK i ett pass. Enligt tillverkaren är den digitala arkmatade skrivaren den första i sitt slag som kan skriva ut effekter i ett pass.

– Iridesse är en Xerox-innovation på högvarv, sa Tracey Koziol, senior vice president för affärsområdet Global Offerings på Xerox och fortsätter.

– Iridesse ger designers och digitaltryckare förmågan att diversifiera sina erbjudanden och att få sina affärer att växa med fler funktioner, bättre kvalitet och större flexibilitet till lägre kostnader.

Organisationen European digital press association innefattar 21 branschmagasin och nyhetssajter över hela Europa, och det var den trettonde tävlingen i ordningen där den samlade branschpressen utsåg vinnare i en rad kategorier. European digital press association innefattar 21 branschmagasin och nyhetssajter över hela Europa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Den lilla färgen i bläcket

Föreställ dig att du har en fordonspark med tio bilar. Alla kommer från olika tillverkare och varje bil körs på sitt eget, unika bränsle. Idiotiskt skulle du säkert säga. Men vad hade du sagt om det istället handlat om utskriftssystem? Här är det nämligen bläcket som alltid ger bästa resultatet – skräddarsytt för just skrivhuvudet i kombination med det valda materialet.

Publicerat av: