Premiärer att vänta

Richard Rindelaub på Folier.se bjuder in till öppet hus onsdagen den 6 november.

Produktlanseringar och ett brett sortiment med utrustning och förbrukningsvaror utlovas när Folier Sverige bjuder in till ett öppet hus.

6 november arrangeras en heldag hos Folier.se, tillika Folier Sverige AB.  Återförsäljaren bjuder in till öppet hus och kommer att demonstrera en mängd olika nyheter från olika leverantörer. Närvarar gör också representanter från OKI, Epson och Ricoh för att svara på frågor och visa upp möjligheterna med sina maskiner.

Utrustning och förbrukningsvaror

Richard Rindelaub på Folier.se säger att de kommer att visa på bredden i sitt sortiment gällande utrustning och förbrukningsvaror för att trycka på hårda och mjuka material.

Är det någon av produktnyheterna som kommer sticka ut lite extra?

Sublimeringsskrivaren från Epson, SC-F500.

– Minst två unika premiärer, vi kommer att visa upp en helt ny ”top-of-the line” skärplotter från Graphtec som släpps officiellt 1 november, och ha Sverigepremiär på Epsons nya sublimeringsskrivare SC-F500 för rulle och ark som är mycket prisvärd, säger Richard Rindelaub.

En mängd leverantörer

Bland leverantörerna i Folier.se:s sortiment finns bland annat Aslan, Epson, FOREVER, Graphtec, iSEE2, Metamark, OKI, Ricoh, Sawgrass, Secabo, SEF och Stahls’.

En närmare titt på produkterna som visas finns på företagets hemsida, där det också går att anmäla sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *