Tvåfaldigt tillskott i Holmbergs maskinpark

Holmbergs produktionsenhet i Malmö.

Holmbergs produktionsenhet i Malmö.

Paragon Group investerar i två digitala tryckpressar till Holmbergs produktionsenhet i Malmö. Det gäller två pressar från Ricoh i modellerna C9210 och C7210X.

Peter Wessner, ekonomichef på Holmbergs. 

Peter Wessner, ekonomichef på Holmbergs.

– Vi ser fram emot en ökad produktivitet och en högre kvalitet med investeringarna i de nya digitala tryckpressarna från Ricoh, säger Peter Wessner, ekonomichef på Holmbergs. 

Printar utfallande kuvert

Ricoh C9210 är en höghastighetspress med en maxbredd upp till 700 millimeter. Det öppnar upp möjligheten att trycka på flera typer av medier, som till exempel kuvert.

Efterbearbetar online

C7210X kan trycka med fem färger och efterbehandla online, vilket ökar möjligheterna att producera trycksaker som sticker ut från mängden, skriver Holmbergs. 

– Vi ser fördelar med att kunna addera nya applikationer till vår produktportfölj som till exempel digitaltryckta kuvert och effekttryck med en femte färg, som till exempel kan vara vit eller lack. 

Installeras i december

– Vi ser även att kombinationen av en C9210 och en C7210X kompletterar varandra bra och dessutom ger oss möjlighet till backup. 

Tryckpressarna ska enligt plan vara installerade och i produktion under december.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Programvara för storformat håller takten med höga hastigheter

Canon har samarbetat med mjukvaruföretaget One Vision för att integrera storformatskrivare med en programvara som automatiserar arbetsflödet från början till slut.
– Kunder måste kunna vända bort jobb snabbare för att kunna möta efterfrågan, och samtidigt minimera sina resurser, säger Michele Tuscano på Canon. 

Publicerat av: