Wolgsjö lämnar Multiq

Michael Wolgsjö tillträdde rollen som vd på Multiq den 18 mars 2019.

Michael Wolgsjö tillträdde rollen som vd på Multiq den 18 mars 2019.

Michael Wolgsjö kliver av rollen som vd för Multiq efter en kort tids oenighet med styrelsen om implementeringen av företagets strategi, enligt ett pressmeddelande.

Istället kliver Lars-Göran Mejvik in som tillförordnad vd med en omedelbar verkan. Han har tidigare suttit som styrelseordförande fram till 23 maj i år och haft flera ledande befattningar inom olika internationella företag.

Att rekrytera en ny vd kommer stå på agendan inom kort, avslutar Multiq i ett pressmeddelande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Programvara för storformat håller takten med höga hastigheter

Canon har samarbetat med mjukvaruföretaget One Vision för att integrera storformatskrivare med en programvara som automatiserar arbetsflödet från början till slut.
– Kunder måste kunna vända bort jobb snabbare för att kunna möta efterfrågan, och samtidigt minimera sina resurser, säger Michele Tuscano på Canon. 

Publicerat av: 

Epson fixar många tröjor och tyger

Epson har sina rötter i att göra skrivare för fotografer. Därför var man tidigt ute med extra färger som grått och ljusare varianter av cyan och magenta. Allt för att återge färgerna så precist som möjligt. Nu kommer en ny skrivare med en bredd på 160 centimeter och kapacitet att trycka åtskilliga meter i timmen.

Publicerat av: