Varumärket Océ försvinner

Océ skiftar namn till Canon production printing.

Canon tar fasta på att skapa ett mer enhetligt varumärke över alla affärsområden som berör tryck. Alla produkter som tidigare haft namnet Océ stöps nu om och integreras i Canon production printing.

Océ har varit en del av Canon Group sedan 2010. Företaget har fått utveckla och tillverka sina tryckprodukter under sitt ursprungliga varumärke. Nu har Canon tänkt om och beslutat att skapa ett mer sammanhängande varumärke för alla sina tryckverksamheter för att bli tydligare mot marknaden. Det nya namnet för Océ blir Canon production printing.

Storformatsskrivaren Océ Colorado 1650 som printar med Canons uv-gelteknik är en av de nyare produkterna.

Canon skriver i ett pressmeddelande att företaget Océ startades 1877. Företaget har i dag både tryckprodukter och arbetsflödesprogramvara för den kommersiella tryckmarknaden. Dels rullproduktion och arkproduktionstryck för grafiska produkter, dels  storformatsskrivare för visningsgrafik och CAD / GIS-applikationer.  Océ kommer även efter namnändringen att fortsätta utveckla sina kärntekniker, meddelar företaget.

Namnändringen börjar gälla från och med 1 januari 2020.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Horizon visade framtidens smarta produktion

Horizon bjöd in till Think Smart Factory i Kyoto, Japan. Det var det första eventet i sitt slag och kunderna fick en försmak på hur ett fullständigt automatiserat arbetsflöde kan integreras i efterbehandlingen. Det avser hela flödet från webborder till färdig produkt med Horizons nya webbaserade plattform iCE Link. Horizon kryddade eventet ytterligare med att demonstrera maskinnyheter.

Publicerat av: