Han blir ny vd hos stort nättryckeri

Holm Wrinkler blir vd på United Print.

Holm Wrinkler blir vd på United Print.

Holm Wrinkler utses till ny vd hos nätjätten United Print.

Han har flera år bakom sig i företaget där hans tidigare titel har varit finanschef, chefsjurist och chef för personalavdelningen. Wrinkler anses enligt United Print vara ett perfekt val för posten, skriver företaget i ett pressmeddelande. Varför vd-bytet genomförs framgår inte.

United Prints hemsida i Sverige heter Print24.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


”Tonerbaserat digitaltryck har en
stark position på marknaden”

Med Imagepress C10010VP introducerar Canon efterföljaren till sin Imagepress C10000VP. Den nya serien består av två modeller och enligt tillverkaren erbjuder de mer automatisering och fler alternativ i mediahanteringen. Sign&Print pratar med Mark Lawn, chef för Professional print solutions på Canon Europe, om de nya skrivarna.

Publicerat av: