Trippelt nominerade för digitala skyltar

PUBLICERAD: 11 december 2019
UPPDATERAD: 11 december
Daniel Oelker
Daniel Oelker, kommunikationschef på Zetadisplay, hoppas på vinst i årets upplaga av Digital signage awards.

Zetadisplay har nominerats för tre av sina arbeten inom digital skyltning i årets Digital signage awards.
– Vi är positivt inställda till att vi kan få flera priser, säger Zetadisplays kommunikationschef Daniel Oelker.

Digital signage awards, som delar ut pris till kreativa projekt inom digital skyltning, har nu gått ut med de nominerade företagen för 2020.

Svenskt företag på listan

På listan finns bland annat den svenska helhetsleverantören Zetadisplay, som nominerats för tre av sina projekt.

– Vi har vunnit priser tidigare men nu är vi nominerade för tre priser och det visar både bredden och konkurrenskraften i fem tävlingsklasser där vi sökte, berättar Daniel Oelker, kommunikationschef på Zeta display.

 

Tre arbeten nominerade

Den första nomineringen är Zetadisplays arbete med spelbolaget ATG, där Zetadisplay levererat skärmar till spelbolaget ATG:s butiker i Sverige. Nomineringen kommer ur att arbetet är en mycket teknisk komplicerad utmaning i retailmiljö, menar Oelker.

Den andra nomineringen är ett arbete som genomförts för det tyska telekomföretaget KPN, där de gjort en fasadinstallation på över 3 000 kvadratmeter. Den tredje nomineringen gäller företagets skärminstallation för Hurtigruten som enligt Oelker är en state-of-the-art installation i en offentlig miljö med stor grad av interaktion för målgruppen, genom direktsändning från externa kameror samt touchskärmar.

Zetadisplays installation på KPNs huvudkontor i Nederländerna. Foto via Zetadisplay
Zetadisplays installation på KPNs huvudkontor i Nederländerna. Foto via Zetadisplay
Positiv till flera priser

Prisutdelningen äger rum på Tobacco Theater i Amsterdam den tolfte februari.

– Vi får se vad vi får till sist i Amsterdam, men vi är positivt inställda till att vi kan få flera priser, avslutar Daniel Oelker.

Läs vidare

Kan bli den största europeiska Fespa-mässan någonsin

FESPA och European Sign Expo 2024 är bara dagar bort, och mässorna förbereder sig för att visa sina senaste produkter och lösningar inom skyltning och visuell kommunikation.
European_Sign_Expo-800x532-1

Modersmålet en fördel i kampen om kunderna

Många kunder uppskattar att medarbetarna på Detalj Reklam & Tryckeri kan turkiska. Just språket kan vara en affärsmässig fördel. Samtidigt har tryckeriet nästan inga svenska kunder.
collage-linne-detalj-reklam

Efter konkurserna: Brand Factory förvärvar konkurrenter

Knappt har dammet lagt sig efter konkursen av Brand Factory Print och dess moderbolag innan systerbolaget Brand Factory Scandinavia öppnar plånboken. Företaget förvärvar nu två firmor inom ljusreklam och skyltning.
imagon-miehet-kyltti-800

Zeta Display och Dooh Click finalister i Digital Signage Awards

Digital Signage Awards har utsett finalisterna till 2024 års tävling. Bland de nominerade finns de digitala skyltföretagen Dooh Click och Zeta Display från Sverige.
FotoJet-(29)

Senaste nytt

De närmar sig 50 miljoner i omsättning – Inleder utbyggnad

Nilssons Tryckeri närmar sig drömgränsen 50 miljoner kronor i omsättning. Företaget har flyttat sitt nya varumärke Jako till Skåne och håller nu på att bygga ut lokalerna.
nilssons-1

Marabu stöttade sina leverantörer under Fespa

Marabu hade ingen egen monter på årets Fespa-mässa men fanns på plats för att bistå sina leverantörer. Sign&Print följde med Victor Bildsten, digital säljchef på Marabu Scandinavia, på en rundtur i montrarna.
Vanguard 1

Epson lanserar storformatsskrivare för fotoutskrifter

Epson lanserar en ny storformatskrivare för de professionella fotografi-, konst- och affischmarknaderna.
Epson_P20500Series

Fujifilm visar sin förstärkta B2-uppsättning på Drupa

Tillsammans med en stor del av Fujifilms omfattande sortiment kommer ett par nya B2-skrivare att visas upp i Fujifilms monter på Drupa, som inte är mindre än 2 420 m2 stor, vilket motsvarar ungefär tre handbollsplaner.
drupa24_fujifilm