Trippelt nominerade för digitala skyltar

Daniel Oelker

Daniel Oelker, kommunikationschef på Zetadisplay, hoppas på vinst i årets upplaga av Digital signage awards.

Zetadisplay har nominerats för tre av sina arbeten inom digital skyltning i årets Digital signage awards.
– Vi är positivt inställda till att vi kan få flera priser, säger Zetadisplays kommunikationschef Daniel Oelker.

Digital signage awards, som delar ut pris till kreativa projekt inom digital skyltning, har nu gått ut med de nominerade företagen för 2020.

Svenskt företag på listan

På listan finns bland annat den svenska helhetsleverantören Zetadisplay, som nominerats för tre av sina projekt.

– Vi har vunnit priser tidigare men nu är vi nominerade för tre priser och det visar både bredden och konkurrenskraften i fem tävlingsklasser där vi sökte, berättar Daniel Oelker, kommunikationschef på Zeta display.

 

Tre arbeten nominerade

Den första nomineringen är Zetadisplays arbete med spelbolaget ATG, där Zetadisplay levererat skärmar till spelbolaget ATG:s butiker i Sverige. Nomineringen kommer ur att arbetet är en mycket teknisk komplicerad utmaning i retailmiljö, menar Oelker.

Den andra nomineringen är ett arbete som genomförts för det tyska telekomföretaget KPN, där de gjort en fasadinstallation på över 3 000 kvadratmeter. Den tredje nomineringen gäller företagets skärminstallation för Hurtigruten som enligt Oelker är en state-of-the-art installation i en offentlig miljö med stor grad av interaktion för målgruppen, genom direktsändning från externa kameror samt touchskärmar.

Zetadisplays installation på KPNs huvudkontor i Nederländerna. Foto via Zetadisplay

Zetadisplays installation på KPNs huvudkontor i Nederländerna. Foto via Zetadisplay

Positiv till flera priser

Prisutdelningen äger rum på Tobacco Theater i Amsterdam den tolfte februari.

– Vi får se vad vi får till sist i Amsterdam, men vi är positivt inställda till att vi kan få flera priser, avslutar Daniel Oelker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Programvara för storformat håller takten med höga hastigheter

Canon har samarbetat med mjukvaruföretaget One Vision för att integrera storformatskrivare med en programvara som automatiserar arbetsflödet från början till slut.
– Kunder måste kunna vända bort jobb snabbare för att kunna möta efterfrågan, och samtidigt minimera sina resurser, säger Michele Tuscano på Canon. 

Publicerat av: 

Epson fixar många tröjor och tyger

Epson har sina rötter i att göra skrivare för fotografer. Därför var man tidigt ute med extra färger som grått och ljusare varianter av cyan och magenta. Allt för att återge färgerna så precist som möjligt. Nu kommer en ny skrivare med en bredd på 160 centimeter och kapacitet att trycka åtskilliga meter i timmen.

Publicerat av: