Grafisk leverantör tar in tyska fräsar

Fräsar från det Stuttgart-baserade företaget Vhf Comfacture börjar säljas av Signcom som finns i Sverige, Norge, Finland och Danmark

Fräsmaskiner i storlekar från A4 upp till 3 x 8 meter är den senaste nyheten i leverantören Signcoms sortiment.

Vhf camfacture, en del av Vhf Group, har över 30 års erfarenhet och levererar över 1 000 fräsmaskiner varje år. Andrés Tiszavari, produktansvarig för fräsmaskiner hos den grafiska leverantören Signcom, har blivit mäkta imponerad maskintillverkaren. Signcom börjar nu sälja fräsarna.

Fräsmaskinerna finns i storlekar från A4 upp till 3 x 8 meter.

– Vid våra besök hos Vhf camfacture blev vi om möjligt än mer övertygade om att dessa maskiner kommer att mottas mycket väl på marknaden, säger han i ett pressmeddelande.

Fräsmaskinerna finns i storlekar från A4 upp till 3 x 8 meter. De kan även specialanpassas utöver standardmåtten och bli ännu större.

Vhf camfacture är beläget strax utanför Stuttgart där varje del monteras till en färdig skräddarsydd produkt.

– Företaget tänker kvalitet in i minsta detalj, alla delar produceras i egna bolag i Europa, med egen utrustning. De har också ett hållbarhetstänk som ligger rätt i tiden, inte minst genom deras arbete med återvinning. Sedan lägger vi till en fantastisk prestanda, kvalitet och stabilitet, en bra prisnivå samt referenser som Audi och Siemens. Kort sagt, fräsmaskinerna från vhf camfacture AG kommer att bli mycket uppskattade hos användarna, säger Andrés Tiszavari.

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Den lilla färgen i bläcket

Föreställ dig att du har en fordonspark med tio bilar. Alla kommer från olika tillverkare och varje bil körs på sitt eget, unika bränsle. Idiotiskt skulle du säkert säga. Men vad hade du sagt om det istället handlat om utskriftssystem? Här är det nämligen bläcket som alltid ger bästa resultatet – skräddarsytt för just skrivhuvudet i kombination med det valda materialet.

Publicerat av: