Grafisk leverantör tar in tyska fräsar

Fräsar från det Stuttgart-baserade företaget Vhf Comfacture börjar säljas av Signcom som finns i Sverige, Norge, Finland och Danmark

Fräsmaskiner i storlekar från A4 upp till 3 x 8 meter är den senaste nyheten i leverantören Signcoms sortiment.

Vhf camfacture, en del av Vhf Group, har över 30 års erfarenhet och levererar över 1 000 fräsmaskiner varje år. Andrés Tiszavari, produktansvarig för fräsmaskiner hos den grafiska leverantören Signcom, har blivit mäkta imponerad maskintillverkaren. Signcom börjar nu sälja fräsarna.

Fräsmaskinerna finns i storlekar från A4 upp till 3 x 8 meter.

– Vid våra besök hos Vhf camfacture blev vi om möjligt än mer övertygade om att dessa maskiner kommer att mottas mycket väl på marknaden, säger han i ett pressmeddelande.

Fräsmaskinerna finns i storlekar från A4 upp till 3 x 8 meter. De kan även specialanpassas utöver standardmåtten och bli ännu större.

Vhf camfacture är beläget strax utanför Stuttgart där varje del monteras till en färdig skräddarsydd produkt.

– Företaget tänker kvalitet in i minsta detalj, alla delar produceras i egna bolag i Europa, med egen utrustning. De har också ett hållbarhetstänk som ligger rätt i tiden, inte minst genom deras arbete med återvinning. Sedan lägger vi till en fantastisk prestanda, kvalitet och stabilitet, en bra prisnivå samt referenser som Audi och Siemens. Kort sagt, fräsmaskinerna från vhf camfacture AG kommer att bli mycket uppskattade hos användarna, säger Andrés Tiszavari.

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Programvara för storformat håller takten med höga hastigheter

Canon har samarbetat med mjukvaruföretaget One Vision för att integrera storformatskrivare med en programvara som automatiserar arbetsflödet från början till slut.
– Kunder måste kunna vända bort jobb snabbare för att kunna möta efterfrågan, och samtidigt minimera sina resurser, säger Michele Tuscano på Canon. 

Publicerat av: 

Epson fixar många tröjor och tyger

Epson har sina rötter i att göra skrivare för fotografer. Därför var man tidigt ute med extra färger som grått och ljusare varianter av cyan och magenta. Allt för att återge färgerna så precist som möjligt. Nu kommer en ny skrivare med en bredd på 160 centimeter och kapacitet att trycka åtskilliga meter i timmen.

Publicerat av: