Spandex lanserar tio nya metallfolier

Tio nya folier i metalliska färger för bilfoliering adderas till Spandex utbud.

Tio nya folier i metalliska färger för bilfoliering adderas till Spandex utbud.

Spandex släpper nya Avery Dennision Supreme Wrapping Film i tio metalliska färger. – Vi strävar efter att ligga före färgtrenderna, säger Leon Watson, vd för Spandex UK.

Spandex släpper ett nytt sortiment folier av Avery Dennison Supreme Wrapping, Spandex GP Edition. Det handlar om folie i tio olika metallfärger för bilfoliering.

Säljs i två kategorier

Folierna kommer i två kategorier, gloss metallic och matt metallic. Inspirationen bakom färgvalen är bland annat glamour och motorsport. Den förstnämnda består av Racing green, Monza racing red, Indigo 500, São Paulo sunburst och Montreal Magenta.

Matt metallic-kollektionen består av Titanium, Sochi steel grey, Daytona blue, Bensin green och Singapore sunset.

“Hålla sig före färgtrender”

– Wrappingen frodas av tillgång till ett brett utbud av färger, effekter och texturer. Vi är säkra på att wrappare överallt kommer att vara snabba att erbjuda sina kunder dessa nya exklusiva folier, säger Leon Watson, vd på Spandex UK och fortsätter:

Med lanseringen av den nya Supreme wrapping folie, Spandex GP edition ger vi våra kunder tillgång till tio unika färger som endast är tillgängliga hos Spandex, i strävan att ligga före färgtrenderna.

Folierna säljs på rullar som mäter 22,86 x 152,4 centimeter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *