Spandex lanserar tio nya metallfolier

Tio nya folier i metalliska färger för bilfoliering adderas till Spandex utbud.

Tio nya folier i metalliska färger för bilfoliering adderas till Spandex utbud.

Spandex släpper nya Avery Dennision Supreme Wrapping Film i tio metalliska färger. – Vi strävar efter att ligga före färgtrenderna, säger Leon Watson, vd för Spandex UK.

Spandex släpper ett nytt sortiment folier av Avery Dennison Supreme Wrapping, Spandex GP Edition. Det handlar om folie i tio olika metallfärger för bilfoliering.

Säljs i två kategorier

Folierna kommer i två kategorier, gloss metallic och matt metallic. Inspirationen bakom färgvalen är bland annat glamour och motorsport. Den förstnämnda består av Racing green, Monza racing red, Indigo 500, São Paulo sunburst och Montreal Magenta.

Matt metallic-kollektionen består av Titanium, Sochi steel grey, Daytona blue, Bensin green och Singapore sunset.

“Hålla sig före färgtrender”

– Wrappingen frodas av tillgång till ett brett utbud av färger, effekter och texturer. Vi är säkra på att wrappare överallt kommer att vara snabba att erbjuda sina kunder dessa nya exklusiva folier, säger Leon Watson, vd på Spandex UK och fortsätter:

Med lanseringen av den nya Supreme wrapping folie, Spandex GP edition ger vi våra kunder tillgång till tio unika färger som endast är tillgängliga hos Spandex, i strävan att ligga före färgtrenderna.

Folierna säljs på rullar som mäter 22,86 x 152,4 centimeter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Första nordiska grafiska Corona rapporten

Danska grafiska organisationen Grakom (ej att förväxla med svenska Grafkom) presenterar de första siffrorna över hur medlemmarna har drabbats av Corona. I korthet kan sägas att de tappat en tredjedel av omsättningen under andra kvartalet. Skillnaderna är dock betydande. Medan leverantörer talar om närmast stillastående maskinförsäljning och promotionföretagen haft det mycket tufft, så har etikettillverkarna […]

Publicerat av: 

Fespa flyttar till Holland

Fespamässan flyttas än en gång. Fespa har haft ett besvärligt år. Först tvingades man ställa in årets mässa i Madrid, på grund av Corona. Sedan flyttade man mässan till oktober i år, då det bedömdes att det skulle vara säkrare. Fortfarande i Madrid. Nu har ett nytt beslut fattats. Nästa Fespamässa blir 9-12 mars 2021 […]

Publicerat av: