Starkt bokslut för Hot Screen

Kungsbackaföretaget Hot Screen plussade på siffrorna rejält under räkenskapsåret 2019.

Hot Screen AB i Fjärås,  Kungsbacka, producerar screentryck främst genom försäljning av  värmetransfer arbets- och profilkläder. Företagets bokslut som stängde sista augusti 2019 visar positiva siffror. Omsättningen ökar med cirka 14 procent, till 93 miljoner kronor.

Rörelseresultatet landar på 26,4 miljoner kronor, en ökning med drygt sex miljoner kronor jämfört med föregående året. Årets resultat efter skatt dubbleras mellan räkenskapsåren och visar starka 24,8 miljoner kronor.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Nannatrycket halverar
kostnad för papper och färg

Holmebo Paper lanserar ett nytt papper för riktigt tunt tryck. Tillsammans med en ny rundbindare från Horimatic skapas en produkt med full funktionalitet men minimal vikt.
– Idén är att du trycker på ett mycket tunt papper – lite drygt 14 gram per kvadratmeter. Genom att du har en produkt med minst 64 sidor – men helst 96 sidor eller fler – så får du stadgan, säger Holmebos vd Nils Ringlek.

Publicerat av: