Starkt bokslut för Hot Screen

Kungsbackaföretaget Hot Screen plussade på siffrorna rejält under räkenskapsåret 2019.

Hot Screen AB i Fjärås,  Kungsbacka, producerar screentryck främst genom försäljning av  värmetransfer arbets- och profilkläder. Företagets bokslut som stängde sista augusti 2019 visar positiva siffror. Omsättningen ökar med cirka 14 procent, till 93 miljoner kronor.

Rörelseresultatet landar på 26,4 miljoner kronor, en ökning med drygt sex miljoner kronor jämfört med föregående året. Årets resultat efter skatt dubbleras mellan räkenskapsåren och visar starka 24,8 miljoner kronor.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


”Tonerbaserat digitaltryck har en stark position på marknaden”

Med Imagepress C10010VP introducerar Canon efterföljaren till sin Imagepress C10000VP. Den nya serien består av två modeller och enligt tillverkaren erbjuder de mer automatisering och fler alternativ i mediahanteringen. Sign&Print pratar med Mark Lawn, chef för Professional print solutions på Canon Europe, om de nya skrivarna.

Publicerat av: 

Fakta om Sign&Print Connect

Välkommen som utställare på Sign&Print Connect 9–11 februari 2021

För första gången möts vi. Alla. Oavsett var vi bor. Oavsett om vi kan resa eller inte. Under tre dagar kopplar vi upp oss. Pratar och diskuterar. Tittar på produkter. Gör affärer. Deltar i seminarier. Tittar på hur andra gör – i andra företag, i andra länder.

Som utställare kan du visa allt – även de där stora maskinerna som svårligen låter sig flyttas. Och för en gångs skull träffar du kunder från hela landet – inte med slagsida på Stockholm. Och varken

Publicerat av: