Starkt bokslut för Hot Screen

Kungsbackaföretaget Hot Screen plussade på siffrorna rejält under räkenskapsåret 2019.

Hot Screen AB i Fjärås,  Kungsbacka, producerar screentryck främst genom försäljning av  värmetransfer arbets- och profilkläder. Företagets bokslut som stängde sista augusti 2019 visar positiva siffror. Omsättningen ökar med cirka 14 procent, till 93 miljoner kronor.

Rörelseresultatet landar på 26,4 miljoner kronor, en ökning med drygt sex miljoner kronor jämfört med föregående året. Årets resultat efter skatt dubbleras mellan räkenskapsåren och visar starka 24,8 miljoner kronor.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Första nordiska grafiska Corona rapporten

Danska grafiska organisationen Grakom (ej att förväxla med svenska Grafkom) presenterar de första siffrorna över hur medlemmarna har drabbats av Corona. I korthet kan sägas att de tappat en tredjedel av omsättningen under andra kvartalet. Skillnaderna är dock betydande. Medan leverantörer talar om närmast stillastående maskinförsäljning och promotionföretagen haft det mycket tufft, så har etikettillverkarna […]

Publicerat av: 

Fespa flyttar till Holland

Fespamässan flyttas än en gång. Fespa har haft ett besvärligt år. Först tvingades man ställa in årets mässa i Madrid, på grund av Corona. Sedan flyttade man mässan till oktober i år, då det bedömdes att det skulle vara säkrare. Fortfarande i Madrid. Nu har ett nytt beslut fattats. Nästa Fespamässa blir 9-12 mars 2021 […]

Publicerat av: