Starkt bokslut för Hot Screen

Kungsbackaföretaget Hot Screen plussade på siffrorna rejält under räkenskapsåret 2019.

Hot Screen AB i Fjärås,  Kungsbacka, producerar screentryck främst genom försäljning av  värmetransfer arbets- och profilkläder. Företagets bokslut som stängde sista augusti 2019 visar positiva siffror. Omsättningen ökar med cirka 14 procent, till 93 miljoner kronor.

Rörelseresultatet landar på 26,4 miljoner kronor, en ökning med drygt sex miljoner kronor jämfört med föregående året. Årets resultat efter skatt dubbleras mellan räkenskapsåren och visar starka 24,8 miljoner kronor.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Konica Minolta ska visa bredd

Nya maskiner, mjukvaror och efterbehandlingslösningar. Det blir den röda tråden när Konica Minolta laddar inför Sign&Print Connect:
– Vi kommer fortsätta med det vi gjorde på förra Sign&Print Scandinavia där vi slog på stora trumman – att vi är så mycket mer, säger affärsområdeschef Roy Spennare.

Publicerat av: 

Tryckt elektronik på frammarsch

Tryckeribranschen kan göra mer än kommersiella jobb, förpackningar eller affischer i storformat. Tryckt elektronik är en miljardindustri och blir alltmer i fokus, särskilt tryckta och flexibla sensorer. Sign&Print frågar Matthew Dyson, teknikanalytiker på ID Tech Ex, om vilka tryckeriföretag som skulle kunna dra nytta av denna utveckling, och vilken kunskap som krävs.

Publicerat av: