De drar igång workshops

PUBLICERAD: 27 februari 2020
UPPDATERAD: 27 februari
Richard Rindelaub och Robert Andersson på Folier.se ansvarar för utbildningsträffen 4 mars.

Återförsäljaren Folier.se bjuder in till en kursträff 4 mars där deltagarna utbildas i sublimering. Och fler workshops är på gång.

Det planeras för flera workshops under 2020 hos Folier.se. Den första hålls 4 mars och det är sublimeringstryck som står på schemat. Wim Rottier från Technotape kommer att demonstrera sublimeringsprocessen på både mjuka och hårda material. Richard Rindelaub säger att utöver det breda sortimentet av sublimeringsprodukter som Technotape erbjuder, utvecklar de också nya tekniker och utrustning som förenklar processen vid sublimering.

– Vi kommer även att ha en representant från Epson på plats; Richard Garp, då vi kommer att använda oss av Epsons nya sublimeringsskrivare SC-F500. Vi kommer även att visa olika transferpressar som passar för ändamålet.

Hur är intresset för att delta?

– Intresset har varit stort, vilket vi förstås tycker är fantastiskt roligt. Vi kommer att köra två pass under dagen, med cirka 15 deltagare på varje pass, säger han och tillägger att det ännu finns ett fåtal platser kvar, säger Richard Rindelaub.

Är det en nysatsning ni gör på workshops eller har ni även kört tidigare?

– Det är ett nytt koncept för oss, men något vi har velat genomföra väldigt länge. Som det ser ut nu planerar vi för flera workshops i olika ämnen, antingen i egen regi eller tillsammans med representanter från våra leverantörer, som kommer att kunna bidra med sin expertis.

Anmälan till kursen kan göras på företagets sajt.

 

Läs vidare

Epson vill ändra spelreglerna för små tillverkare

Under temat 'Precision, kompakt och energibesparande' lanserar Epson sina planer för Drupa. Det finns flera spännande nyheter att se fram emot.
Epson_Drupa

Hon startar ny era för Kaffe Skog & Tryck

Mia Vindelhed kommer senast från skidbranschen. Nu glider hon in och tar över tryckeriet och pappershandelns Kaffe Skog & Tryck i Västerbottniska Vindeln norr om Umeå.
mia1

Summa automatiserar arbetsflödet för skärning inline

Summa visade bland annat inlinelösningar med iläggare till sina digitala skärbord och textillaserskärare under Fespa.
_DSC0109

Epson går i personaliseringens spår

Mindre serier med kundanpassade produkter, det är en tydlig trend i den grafiska branschen. Epson lanserade två nyheter inom detta segment på Fespa: en UV-skrivare och en DTF/DTG-skrivare. Båda instegsmodeller av desktopstorlek.
Epson 1

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)