Roland DG uppgraderar
programvara

Paul Willems, chef för affärsutveckling och produktledning på Roland DG EMEA.

Paul Willems, chef för affärsutveckling och produktledning på Roland DG EMEA.

Roland DG släpper en ny version av sin Ripp- och programvara VersaWorks 6. 

Den nya versionen av VersaWorks 6 kommer med en rad nya funktioner. Bland annat en ny True Color Rich-förinställning som ska förbättra färgåtergivningen ytterligare där man kan kombinera levande nyanser med neutrala gråa toner, skapa mjuka graderingar och naturliga hudtoner.

Verktyg för konturlinjer

CutContour Lines är en annan funktion där man med “Job Assistant” automatiskt kan lägga till konturlinjer för att klippa pdf-designdata inom programvaran. Även om linjen skulle saknas i en skickad fil, så kan tryck och skärning göras utan att återgå till programvaran.

Programvaran kommer med en ny funktion för konturlinjer i pdf-filen.

Programvaran kommer med en ny funktion för konturlinjer i pdf-filen. Foto via Roland DG

Fler spektrofotometrar

Versionen är numera också kompatibel med spektrofotometrar som används för storformatstryck för att reproducera färger. Bland annat X-rites 1-serie och Barbieris Spectro LFP-serie.

– Genom att förse våra användare med den senaste versionen av VersaWorks6, tror vi att vi starkt kan stödja våra kunders tryckverksamhet när det gäller både kvalitet och effektivitet, berättar Paul Willems, chef för affärsutveckling och produktledning på Roland DG EMEA och fortsätter:

– Förutom själva tryckpressen kommer vi att stödja våra kunders kreativitet genom att erbjuda en total lösning som inkluderar programvara och applikationshjälp.

Mer information om den senaste versionen av programvaran finns här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *