”Vi vill göra vardagen roligare”

Antalis har startat en tävling där kunderna får andelar beroende på hur mycket de handlar.

I tävlingen räknar man totalt med att 40 procent av kunderna kommer att vinna något – allt från ett helgbesök på pappersbruk i Österrike till makeover på kontoret.

– Toppvinsten är den nya HP latexskrivaren som ska lanseras längre fram i höst, berättar Peter Argården, som håller i tävlingen hos Antalis.

– Det har varit ett tungt halvår och våra kunder kan gärna få en liten energikick, en boost. Därför kallar vi det också för vårt business booster program.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Bokens förvandling genom hållbar innovation

Hållbarhet blir allt viktigare för alla aktörer i bokbranschen. Med det ökade fokuset på hållbarhet handlar årets Canon Future Book Forum den 2 december om att främja hållbar innovation i alla delar av förlagsbranschen – från hur böcker produceras, distribueras och är tillgängliga, till deras avtryck i vår vardag.

Publicerat av: 

Från glada gubbar till e-handel

System för att på riktigt kunna e-handla med trycksaker. Och då även komplexa former av förpackning. Det är vad det tyska företaget Cloudlab ägnar sig år. Detta snabbt växande företag – från 50 anställda i våras till 75 nu – används av de tyska nättryckerierna, samt tryckerier runt om i världen och sedan en tid tillbaka också på flera platser i Skandinavien.

Publicerat av: 

De demonstrerar komplett förpackningsflöde

Etiketter och förpackningar är två tillväxtområden inom den grafiska branschen. Konica Minolta har sammanställt några förslag på hur tryckerier kan ta del av den positiva utvecklingen, inte bara med en digital etikettskrivare, utan en komplett lösning för att producera etiketter och förpackningar i korta serier.

Publicerat av: