Satsar på artificiell intelligens i plattform

Todd Bigger, Kodak.

Todd Bigger, vice president för mjukvara på Kodak Print Division.

Kodak gör ett nytt avtal med Perfect Pattern, som arbetar med lösningar för tillverkningsindustrin med hjälp av artificiell intelligens. Planen är att utveckla integrationen av Perfect Patterns mjukvara sPrint One i Kodaks molnbaserade plattform Prinergy, för att automatisera arbetsflöden ytterligare.

Samarbetet mellan Kodak och Perfect Pattern startade 2016 och i dag används Perfect Patterns mjukvara sPrint One i Kodaks plattform Prinergy On Demand Workflow. Bland annat är sPrint One motorn i Kodaks tillval Dynamic Print Service, som automatiserar arbetsflödet och planeringen av tryckjobb.

Kan sänka kostnader

Det nya avtalet mellan parterna innebär att Kodak får licens att använda koden för Pefect Patterns sPrint One mjukvara. På så sätt ska företaget utveckla den version av sPrint One som i dag används i deras arbetsflödesplattform Kodak Prinergy.

Integrationen kommer innebära ännu mer automatiserade arbetsflöden vilket i sin tur leder till lägre produktions- och materialkostnader, menar Kodak. Planen är att ta tillvara på de AI-funktioner som kommer med sPrint One.

Mer direkt än någonsin

– Detta steg kommer att göra det möjligt för Prinergy On Demand att använda innovativ AI-teknik lättare och mer direkt än någonsin, genom att tillhandahålla en integrerad plattform med industri 4.0 och automatiseringsfunktioner som är oöverträffade i hela tryckeribranschen, säger Todd Bigger, vice president för mjukvara på Kodak Print Division.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *