Plattform ska sköta tryckjobb på distans

Epson SC-F10000. Foto: Pressbild

Epson SC-F10000. Foto: Pressbild

Cloud Solutions PORT är Epsons nya molnbaserade plattform för deras storformatsskrivare. Det unika med plattformen är att användaren ska kunna sköta jobben på distans.

Epsons nya plattform för sina storformatsskrivare, Cloud Solutions PORT, kan nås från flera enheter så som datorer, smartphones och surfplattor. Vill användaren arbeta på distans kan denne övervaka skrivaren genom en konfigurerbar kontrollpanel.

Status i realtid

Panelen visar tydlig grafik för att analysera produktivitet och den ger också operativa uppdateringar om utskriftsjobb, bläcknivåer, underhållsstatus.

Först ut som erbjuds på plattformen är tjänsten Production Monitor som studerar produktionens status i realtid. På så sätt kan användaren planera jobbet och ta del av dagliga rapporter som belyser flaskhalsar eller möjligheter där produktionen kan förbättras.

Fler skrivarmodeller tillkommer

Till en början stöds Epsons direkt-till-plagg-skrivare SC-F3000 och sublimeringsskrivaren SC-F10000. Plattformen är kostnadsfri tillsammans med skrivaren och nås via sin egen portal. Fler modeller och tjänster tillkommer under kommande månader, skriver Epson i ett pressmeddelande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Djupdyk i digitaltryckt inredningsdekor – dess möjligheter och framtid

De klassiska trycksakerna, personaliserat eller producerat i små upplagor är ingen match digitaltryck. Men det finns också framtida marknader och en är inredning och utformning fysiska miljöer. Sign&Print intervjuar interiör- och dekorexperten Rachel Nunziata om vad tryckerier bör tänka på när de går in på denna marknad.

Publicerat av: 

Luleåföretag tar in kraftfull fräsning

Ett två gånger tre meter stort skärbord med en kraftfull fräs som även tar sig igenom hårdare material som plåt och plexi. Med HS Copy & Skyltfabrikens senaste investering får de allt i en maskin. Den ska ge ökad produktionshastighet och ett automatiserat flöde i efterbearbetningen av skyltar.

Publicerat av: 

Förpackningsdesign för nybörjare – och experter

När Ink n Art lanserade sin webbshop var tanken att göra det så smidigt och enkelt som möjligt för kunder att beställa. Men också att låta kreativiteten flöda. Valet föll på designmotorn Chili Publisher Online, en mjukvara som ger användare möjlighet att skapa både unika och standardiserade förpackningar, klistermärken och tackkort.

Publicerat av: 

Expohouse: ”Det mesta utgår från en fysisk miljö”

Expohouse står till tjänst där den digitala och fysiska butiken möts. De designar, producerar, bygger och genomför butiks- och kontorsomvandlingar, från ax till limpa, till flera stora globala varumärken. Att inreda och skapa upplevelser i fasta fysiska miljöer har blivit en allt större del av företagets leverans.

Publicerat av: 

Tredubblad lokalyta ska matcha snabb expansion

Nya lokaler väntar för Folier.se. Flyttlasset går från Södertälje till Vagnhärad där leverantören kommer att bre ut sig på cirka 1 000 kvadratmeter med större lageryta och ytterligare en slitteravdelning. Richard Rindelaub, försäljningsansvarig hos återförsäljaren, förklarar varför:
– Vi expanderar så snabbt och ökar försäljningen så mycket.

Publicerat av: