Plattform ska sköta tryckjobb på distans

Epson SC-F10000. Foto: Pressbild

Epson SC-F10000. Foto: Pressbild

Cloud Solutions PORT är Epsons nya molnbaserade plattform för deras storformatsskrivare. Det unika med plattformen är att användaren ska kunna sköta jobben på distans.

Epsons nya plattform för sina storformatsskrivare, Cloud Solutions PORT, kan nås från flera enheter så som datorer, smartphones och surfplattor. Vill användaren arbeta på distans kan denne övervaka skrivaren genom en konfigurerbar kontrollpanel.

Status i realtid

Panelen visar tydlig grafik för att analysera produktivitet och den ger också operativa uppdateringar om utskriftsjobb, bläcknivåer, underhållsstatus.

Först ut som erbjuds på plattformen är tjänsten Production Monitor som studerar produktionens status i realtid. På så sätt kan användaren planera jobbet och ta del av dagliga rapporter som belyser flaskhalsar eller möjligheter där produktionen kan förbättras.

Fler skrivarmodeller tillkommer

Till en början stöds Epsons direkt-till-plagg-skrivare SC-F3000 och sublimeringsskrivaren SC-F10000. Plattformen är kostnadsfri tillsammans med skrivaren och nås via sin egen portal. Fler modeller och tjänster tillkommer under kommande månader, skriver Epson i ett pressmeddelande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


De går grönt med polyestermaterial för digitaltryck

A.Berger Textiles har en lång historia, men från 1980-talet har företaget lagt fokus på polyestertextilier och en egen teknik att bestryka dem för digitaltryck. På Fespa la de ett extra fokus på polyestermaterial av återvunnen pet och sitt periodiska system som ska förenkla för kunder att beställa produkter i sortimentet.

Publicerat av: 

Bildspel: Andra dagen på Fespa

Efter en relativt lugn start på Fespa Global Print Expo så blev den andra dagen betydligt mer fartfylld med fler besökare i gångarna och montrarna. Såväl utställare som besökare vittnade om positiva tongångar och framtidstro efter en tuff tid under pandemin. Fespa-mässan pågår till fredag den 15 oktober.

Publicerat av: