Agfas bläckstrålesystem prisas

Två bläckstrålesystem prisas av den grafiska föreningen Printing United Alliance i kategorin årets produkt. Det gäller Agfas Oberon RTR3300 och Jeti Tauro H330 LED.

Bläckstråleskrivaren Oberon RTR3300 vann i kategorin rulle till rulle uv-skrivare. Maskinen, som Sign&Print har skrivit om tidigare, kommer med en bredd på 3,3 meter, kan trycka 150 kvadratmeter i timmen och har plats för två rullar på upp till 1,60 meter i bredd. Maskinen kommer i en version som kan köra fyra färger plus vit, och en version som kan köra sex färger.

Hög produktionsvolym

Tillverkaren prisades även för sin Jeti Tauro H330 LED i kategorin uv-hybrid/flatbädd med hög produktionsvolym. Skrivaren, som Sign&Print skrivit om tidigare, erbjuds som rull- eller arkmatad och klarar hantera 3,3 meter breda utskrifter med en maxhastighet som producerar 453 kvadratmeter i timmen i rullversionen.

200 bidrag

Printing United Alliance delar årligen ut priset Product of the Year award till lösningar från deras medlemsleverantörer. Denna gången gäller det maskiner som varit tillgängliga på marknaden år 2020. Totalt kom 200 bidrag in i 85 kategorier. Sedan 2014 har Agfa vunnit 14 priser i kategorin årets produkt. Oberon- och Jeti-systemen är båda tillgängliga på marknaden tillsammans med arbetsflödeprogram och bläck.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *