Lackskyddsfilmer till försäljning i Norden

Scandraft börjar erbjuda GSWF-filmer till den nordiska marknaden.

Scandraft kan introducera en ny produktlinje – lackskyddsfilmer i många färgval från tillverkaren GSWF.

Leverantören Scandraft som erbjuder material och förbrukningsvaror för bild, dekor och reklam breddar sitt sortiment. Företaget representerar numera GSWF:s Premium Paint Protection filmer (PPF) i Norden. Lackskyddsfilmerna och produktutvecklas på laboratorier i Zhejiang, Shanghai, Tyskland och Singapore.

Det rör sig om högglansiga filmer i flera varianter som skyddar billacken från stenskott. Enligt Scandraft är filmerna felfria och håller exceptionellt hög kvalitet. Anläggningen där lackskyddsfilmerna tillverkas har det senaste inom PPF-tillverkningsteknik och en produktionskapacitet på 700 000 meter per månad. Teknikerna GSWF använder såsom materialdispersion, PPF-beläggningar och UV-härdning är patenterade.

I produktlinjen finns Satin och Matt PPF samt 20 färger att välja på. Ytterligare tio färgval är på gång. Det finns också PPF-alternativ för strålkastare och bakljus.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *