Nättryckeri satsar på vikbart i små upplagor

Onlineprinters börjar erbjuda skräddarsydda vikbara förpackningar via sin plattform. Foto: Pressbild

Nättryckeriet Onlineprinters utökar produktportföljen med vikbara lådor. Med en online-konfigurator ska kunderna nu kunna skräddarsy och beställa sina förpackningslösningar på nätet.

På Onlineprinters hemsida har kunder tidigare enbart kunnat beställa förpackningar i redan bestämda storlekar. Nu öppnar nättryckeriet för ett nytt sätt att skapa individuella vikbara förpackningar som kan beställas i små upplagor.

Börjar med 14 alternativ

Genom en online-konfigurator kan kunden skräddarsy en förpackning i enlighet med dennes produkt. Till en början kommer Onlineprinters att erbjuda 14 typer av vikbara lådor. Till exempel lådor med uttagsbotten, med automatbotten, med insticksflik, kuddlådor, kartongetuier med mera.

Beställningsmängden måste minst ligga på 100 exemplar. Anledningen till att upplagan kan vara liten är att tryckeriet kan producera med Lasercut-metoden, skriver nättryckeriet i ett pressmeddelande. Detta då de kan avstå från tillverkningen av en stansform.

Roland Keppler, vd Onlineprinters. Foto: Pressbild

Roland Keppler, vd Onlineprinters. Foto: Pressbild

Ett strategiskt komplement

– Kunder, som är intresserade av individuella förpackningar, sträcker sig från regionala producenter av specialiteter ända till storföretag. För oss är därför förpackningar ett viktigt strategiskt komplement till vårt sortiment, säger vd:n Roland Keppler.

Kunden har möjlighet att beställa ett provtryck av sin förpackning och den genomsnittliga produktionstiden av den färdiga ordern är åtta dagar, enligt Onlineprinters.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Högtryck för värmemattor: Printar tusentals meter under iskalla vintrar

Elvärmeprodukter i Skellefteå är långt ifrån ett klassiskt printföretag. Ändå skriver de ut tusentals kvadratmeter tjältiningsmattor en kall vinter. En ny eko solvent-skrivare levererad av Marabu kom på plats i början av året för att göra jobbet.

Publicerat av: