Startar forum inom storformat

GraphiPLAZA är Canons nylanserade plattform för aktörer inom storformatstryck. Foto: Canon

GraphiPLAZA är Canons nylanserade plattform för aktörer inom storformatstryck. Foto: Canon

Canon startar forumet graphiPLAZA, för experter inom storformatstryck. Här ska Canons kunder, partner och anställda få tillgång till ett globalt nätverk av expertis, menar företaget.

Canons nya digitala plattform graphiPLAZA är en tillverkaroberoende mediaprofildatabas som är kompatibel med Canons Colorado rulle till rulle-skrivare och flatbäddskrivaren Arizona.

Forum för diskussion

På plattformen går det bland annat att ta del av användar- och teknisk dokumentation samt de senaste firmware och programvaruuppdateringarna. I ett forum kan användare också diskutera branschen, som kategoriseras in i olika ämnen.

GDPR-säker

Canon skriver i ett pressmeddelande att plattformen är GDPR-kompatibel och uppfyller Canons säkerhetsåtgärder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Konica Minolta ska visa bredd

Nya maskiner, mjukvaror och efterbehandlingslösningar. Det blir den röda tråden när Konica Minolta laddar inför Sign&Print Connect:
– Vi kommer fortsätta med det vi gjorde på förra Sign&Print Scandinavia där vi slog på stora trumman – att vi är så mycket mer, säger affärsområdeschef Roy Spennare.

Publicerat av: 

Tryckt elektronik på frammarsch

Tryckeribranschen kan göra mer än kommersiella jobb, förpackningar eller affischer i storformat. Tryckt elektronik är en miljardindustri och blir alltmer i fokus, särskilt tryckta och flexibla sensorer. Sign&Print frågar Matthew Dyson, teknikanalytiker på ID Tech Ex, om vilka tryckeriföretag som skulle kunna dra nytta av denna utveckling, och vilken kunskap som krävs.

Publicerat av: