Sigraphic ska nå förpackningsindustrin

Robert Johansson hos Sigraphic ställer ut på Sign&Print Connect, 9-11 februari. Foto: Claes Nordström

Återförsäljaren Sigraphic satsar på produkter riktade mot förpacknings- och etikettområdet när de ställer ut på Sign&Print Connect.

Sigraphic betonar vikten av att synas i framtiden. När företaget demonstrerar produkter på Sign&Print Connect 9-11 februari är det tre paket, eller inriktningar om man så vill, som står i fokus.

Printrar och plottrar

Robert Johansson hos Sigraphic berättar att det blir demonstrationer av etikett- och rullprintrar samt skärplottrar som kommer synliggöras extra mycket i företagets sortiment:

– De två första paketen är mot förpackningsindustrin. Postmark och Iecho-plottern är för att göra sina helt egna förpackningar. Rulle till rulle-printern Astro MC1 med Memjet är en snabb och väldigt prisvärd etikettprinter, och ihop med rulle till rulle-plottern Valoy Petit så är det bara fantasin som sätter stopp för hur din etikett skall se ut. Systemen är prisvärda alternativ mot andra lite större aktörer på marknaden.

POSTMARK AP1170 printer skriver ut på exempelvis kartong och kuvert. Foto: Sigraphic

Kreativa förpackningar

Företaget kommer också framhäva OKI:s white toner printrar. Enligt Robert Johansson gör de det möjligt att till exempel göra väldigt kreativa förpackningar på färgat media.

– Med de lite mindre modellerna möjliggör man även att kunna göra tryck på till exempel en svart t-tröja.

”Ett uppdämt behov”

Målet med Sigraphics utställning är att nå förpackningsindustrin samt promotionsektorn i Sverige.

– Vi tror att det är ett uppdämt behov av att förnya sig och hitta andra marknader hos våra kunder. Då behöver de prisvärda lösningar. Så vår stora förväntan är att vi på ett bra sätt kommer synas i dessa branscher, säger Robert Johansson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Konica Minolta ska visa bredd

Nya maskiner, mjukvaror och efterbehandlingslösningar. Det blir den röda tråden när Konica Minolta laddar inför Sign&Print Connect:
– Vi kommer fortsätta med det vi gjorde på förra Sign&Print Scandinavia där vi slog på stora trumman – att vi är så mycket mer, säger affärsområdeschef Roy Spennare.

Publicerat av: 

Tryckt elektronik på frammarsch

Tryckeribranschen kan göra mer än kommersiella jobb, förpackningar eller affischer i storformat. Tryckt elektronik är en miljardindustri och blir alltmer i fokus, särskilt tryckta och flexibla sensorer. Sign&Print frågar Matthew Dyson, teknikanalytiker på ID Tech Ex, om vilka tryckeriföretag som skulle kunna dra nytta av denna utveckling, och vilken kunskap som krävs.

Publicerat av: