Fyra kreativa problemlösare

Vikiallo presenterar fyra produkter som de menar sparar tid och pengar för alla som arbetar med skyltar, folie, transfer och tryck.

Många som skär i folie ägnar sedan mycket tid till att plocka bort de folierester som inte ska vara kvar. Efteråt står de kvar med säckar fyllda av hopskrynklad folie. Men tiden med att pilla med folier för hand är förbi. Det menar Kim Harris hos den danska återförsäljaren Vikiallo som kommer att visa upp maskiner för ändamålet under Sign&Print Connect.

– Vi löser alla tre problemen, och presenterar dessutom ett prisvärt och elektriskt höj- och sänkbart arbetsbord med tiltfunktion som ger alla möjlighet att arbeta ergonomiskt och effektivt med sin grafiska produktion från början till slut.

Fyra maskiner står alltså i rampljuset på mässan. Det höj- och sänkbara arbetsbordet som går att tilta heter SignMakerTable. Maskinen, VinylRemover VR15, pillar av foliens baksidespapper och samlar ihop avfallet. TransferWeeder TW17 gör samma sak fast anpassat för transfer. För applicering av tejp på foliematerial erbjuds SpeedApplicator SP140.

– Alla fyra produkterna är så enkla att använda att de kan användas av alla. De låter dig lösa arbetsuppgifter snabbare, spendera mindre tid på rutinarbete och ha mer tid frigjort för det som betyder något.

Kim Harris säger att de vill få människor att tänka nytt och inte bara låta vanans kraft styra i arbetsmetoderna. På Connect-mässan hoppas de kunna visa just detta.

– Vi hoppas kunna inspirera och visa att det finns nya och smartare sätt att lösa vardagliga arbetsuppgifter. Vi förväntar oss också att få mycket inspiration från de andra som ställer ut på mässan.

< KH_farve1.jpg> Kim Harris, vd för Vikiallo.

<VR15_Rollsroller_wide1.jpg> Vikiallo ska visa hur alla som arbetar med olika typer av skyltning kan slippa arbeta för hand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Kodak: ”Stärk ditt företag med automatisering”

Hur kan man få ett effektivare arbetsflöde med hjälp av olika analysverktyg? Och hur kan automatisering av datainsamling och analys ske med AI och maskininlärning (ML)? Stephen Miller, Director Product Management på Kodak Workflow Software berättar hur företag kan frigöra både tid och resurser, och på så sätt nå tillväxt.

Publicerat av: