De visar tre produktlinjer på mässan

Markus Ryberg och Magnus Haugerud står redo för kontakt med kunder på Connect. Foto: Pressbild

Återförsäljaren Signtools tar nyheter som textiltransfer och en frigolitskärare till besökarna. Industriella 3d-skrivare för stora print står också i rampljuset.

Signtools erbjuder handplockade produkter för grafisk produktion. Under Sign&Print Connect utlovar företaget spännande produktlanseringar och intressanta seminarier, enligt vd:n Markus Ryberg.

– Vi hoppas verkligen att branschen kommer att ta till sig det här nya formatet och faktiskt ta sig tid att besöka mässan precis som man alltid gjort, även om man nu gör det från kontoret eller hemifrån.

Världsnyheter på mässan

Markus Ryberg säger att de är extra stolta att få presentera textiltransfer från italienska B-FLEX. Det handlar om en ny smidig och tunn folie, 80 micron tjock.

– 140 grader och endast 4 sekunder är det som krävs för att applicera GIMME5 EVO på alla typer av plagg. Att den även tål att tvättas i 90 grader väldigt många gånger säger en del om kvalitén, säger han och kan också berätta att det lanseras fler produkter från B-FLEX inom textiltransfer som har världspremiär under mässan.

Den stora 3d-skrivaren, T3500, har en byggvolym upp till 2,1 meter i höjd och en meter i diameter. Foto: Pressbild

– Mycket spännande, kul och hedrande tycker vi.

Industriella 3d-skrivare

Signtools visar också industriella 3d-skrivare från holländska Tractus 3D. 3d-skrivarna använder FDM-teknik (Fused Deposition Modeling) som bygger upp lager på lager av tunna trådar av termoplast. Den största modellen, T3500, har en byggvolym upp till 2,1 meter i höjd och 1 meter i diameter.

Markus Ryberg säger att Tractus 3D skriver ut i hög upplösning och kräver minimalt med efterbearbetning, något som annars brukar vara tidskrävande.

– Precisionen är på hela 10 micron och den har en printhastighet på upp till 300 millimeter per sekund vilket är unikt för FDM-teknik.

Kompakt frigolitskärare

Signtools kommer också demonstrera en helt ny frigolitskärare. Nyheten beskrivs av Markus Ryberg som en kompakt, lättanvänd och kul produkt för att tillverka skyltar, profilbokstäver och dekorationer i frigolit.

– Med vår frigolitskärare Obelisk NEXT kan alla enkelt tillverka snygga skyltar med möjlighet till bra marginaler och bra intjäning.

Signtools är en del av AddExport Sweden AB och grundades av Magnus Haugerud och Markus Ryberg.

Signtools visar en frigolitskärare för skylttillverkning. Foto: Pressbild

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Kodak: ”Stärk ditt företag med automatisering”

Hur kan man få ett effektivare arbetsflöde med hjälp av olika analysverktyg? Och hur kan automatisering av datainsamling och analys ske med AI och maskininlärning (ML)? Stephen Miller, Director Product Management på Kodak Workflow Software berättar hur företag kan frigöra både tid och resurser, och på så sätt nå tillväxt.

Publicerat av: