Europapremiärer i textilväg

PUBLICERAD: 25 januari 2021
UPPDATERAD: 25 januari
– De kompletta lösningar vi presenterar är väl beprövade, säger Richard Rindelaub. Foto: Pressbild

Under temat textiltryck presenterar Folier.se material och utrustning för mässpubliken. Richard Rindelaub hoppas att företaget också kan visa upp helt nya produkter.
­– Vi hoppas också att kunna presentera några premiärer för Europa, men det är inte riktigt klart än.

Den röda tråden för återförsäljaren Folier.se, som erbjuder tryckmaskiner och tillbehör, blir textiltryck på Sign&Print Connect:

– I år kommer vårt tema vara textiltryck, där vi har ett brett sortiment av material och utrustning från ledande tillverkare som innefattar transferskrivare, DTG, transferpressar, sublimering, skärplottrar och material med mera, säger Richard Rindelaub och förtydligar:

– Vi kommer som sagt att fokusera på textiltryck i år. Vi kommer att visa produkter som knyter an till detta, och demonstrera i våra webbinarier hur enkelt det kan vara att producera mer avancerade tryck för textil.

I demorummet hos Folier.se visas både maskiner och vad som kan produceras. Foto: Pressbild

Vad utmärker dessa produkter?

– De kompletta lösningar vi presenterar är väl beprövade. Vi vet att de fungerar, att hård- och mjukvara funkar ihop och så vidare, och mycket av vårt fokus ligger på användarvänlighet. Det ska inte behöva vara krångligt.

Richard Rindelaub säger att Connect-mässan, som arrangeras för första gången, är ett spännande koncept och han ser fram emot att testa något nytt.

– Vi hoppas att vi kan nå ut till både nya och befintliga kunder och visa dem hur vi kan göra deras produktion av tryck enklare genom att demonstrera olika processer och material för detta.

 

Läs vidare

Fogra släpper färgstandard för textiltryck

Digitalt textiltryck omfattar ett antal olika marknadssegment, som främst skiljer sig åt i fråga om tillämpning, val av naturliga eller syntetiska textilier och motsvarande färgkategorier för bläckstråleskrivare.
fogra-forschung-Textil

Byter till nattskift efter skyhöga elpriser

De skenande elpriserna i södra Sverige är en tuff utmaning för många företag. När Scandexpo i Höör såg kostnaderna rusa ställde man snabbt om från dag- till nattskift.
Scandexpo

Textilföretaget som breddar sin profil

Helsingborgsbaserade Profilewear firar i år 10-årsjubileum och har under årens lopp hunnit bli varma i kläderna när det gäller textil. Nu vill företaget även satsa på andra profilprodukter.
Epson SC-red kopiera

NI Solutions gör uppköp

Etikettskrivare, uv-skrivare och andra specialskrivare blir tillskott i NI Solutions sortiment med det nya förvärvet.
DSC02488-2

Senaste nytt

Standardiserade robotlösningar ska lyfta storformatsbranschen

Under de senaste åren har automatisering stått högt upp på önskelistan hos många skärbordskunder. Zünd Scandinavia har svarat genom att utveckla robotlösningar som kan uppfylla enskilda kunders specifika behov.
robot_zund_01a

Heidelberg Nordic: En kort svacka sen ljusnar det igen

Heidelberg Nordic rustar för en kort lågkonjunktur och förändringar på marknaden, men tror på en snabb vändning.
Heidelberg_01

Nize lägger många planer för 2023

Nize Equipment kom springande in i 2023 efter en hektisk avslutning på förra året. Det betyder att kursen ännu inte är satt för alla planer för det nya året, men en sak är säker, det blir fullt upp. 
nize_01

Screentryckarprofil har gått ur tiden

Jan Enberg, stark profil inom screentrycket i Sverige och internationellt, har gått bort. Föreningen Fespa Sweden minns sin hedersmedlem i en minnestext.
Jan-Enberg