Europapremiärer i textilväg

– De kompletta lösningar vi presenterar är väl beprövade, säger Richard Rindelaub. Foto: Pressbild

Under temat textiltryck presenterar Folier.se material och utrustning för mässpubliken. Richard Rindelaub hoppas att företaget också kan visa upp helt nya produkter.
­– Vi hoppas också att kunna presentera några premiärer för Europa, men det är inte riktigt klart än.

Den röda tråden för återförsäljaren Folier.se, som erbjuder tryckmaskiner och tillbehör, blir textiltryck på Sign&Print Connect:

– I år kommer vårt tema vara textiltryck, där vi har ett brett sortiment av material och utrustning från ledande tillverkare som innefattar transferskrivare, DTG, transferpressar, sublimering, skärplottrar och material med mera, säger Richard Rindelaub och förtydligar:

– Vi kommer som sagt att fokusera på textiltryck i år. Vi kommer att visa produkter som knyter an till detta, och demonstrera i våra webbinarier hur enkelt det kan vara att producera mer avancerade tryck för textil.

I demorummet hos Folier.se visas både maskiner och vad som kan produceras. Foto: Pressbild

Vad utmärker dessa produkter?

– De kompletta lösningar vi presenterar är väl beprövade. Vi vet att de fungerar, att hård- och mjukvara funkar ihop och så vidare, och mycket av vårt fokus ligger på användarvänlighet. Det ska inte behöva vara krångligt.

Richard Rindelaub säger att Connect-mässan, som arrangeras för första gången, är ett spännande koncept och han ser fram emot att testa något nytt.

– Vi hoppas att vi kan nå ut till både nya och befintliga kunder och visa dem hur vi kan göra deras produktion av tryck enklare genom att demonstrera olika processer och material för detta.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *