Produktmix ska inspirera besökare

Anne Præstegaard, marknadsföringsansvarig på Nize Equipment, säger att de lägger extra fokus på applikationer under Connect-mässan. Foto: Pressbilder

Nize equipment visar Swissqprints maskiner för både flatbädds-och rulle-till-rulle-utskrift från sitt nya demo- och applikationscenter. Det bjuds också på demonstrationer av tapetproduktion med struktur, beskrivning av olika bläck och massor av exempel på vad man kan producera med printrarna för att öka sina intäkter.

Den nordiska distributören Nize equipment, bjuder in till presentationer från sina nybyggda lokaler i Odder, Danmark, när de medverkar på Sign&Print Connect, 9-11 februari.

Lars Bomgren hoppas att de får kontakt med många kunder på mässan. Foto: Pressbild

– Vi tycker att vi har gjort ett bra och spännande program med både seminarier och demo-presentationer varje dag. Vår säljpersonal finns tillgänglig för frågor och bokning av möten alla tre dagarna, säger marknadsföringsansvariga Anne Præstegaard och tillägger att de kommer att lägga ett extra fokus på olika applikationer som uppfyller krav som ställs när det kommer till inomhusmiljöer och hygien.

Plan- och rullprintrar

Nize equipment är återförsäljare av Swissqprints skrivartillämpningar med uv-härdning. På mässan visas dels plan/rullprintern Impala 3, dels rulle till rulle-printern Karibu.

– Vi kommer att fokusera på vad för produktion som är möjlig med de printrarna som vi har i vår produktmix. Att ge besökarna ideér och förslag på hur de kan öka sina intäkter. Vi kommer även ge information om de olika bläcken som finns till Swissqprint och vilka fördelar respektive bläck ger beroende på vilken typ av produktion kunderna har, säger Lars Bomgren, försäljningsansvarig för Nize equipment i Sverige.

Rulle till rulle-skrivaren Karibu. Foto: Pressbild

Fem år i rad har marknadsundersökningsinstitutet Infosource utsett Swissqprints Nyala-printrar till marknadsledande i segmentet UV plan- och hybridprinter med minst 152,4 centimeter i utskriftsbredd, till ett pris över 1,3 miljoner kronor. Den senaste serien bläckstråleskrivare lanserades 2017 och har LED lampor för härdning av trycket.

– På den nordiska marknaden där vi verkar så är mer än varannan plan- och hybridprinter som installeras en Swissqprint.

Vattenbaserat bläck i tapetprinter

Nize equipment kommer även inspirera besökarna med Dimensor S. Det är en tapetprinter från den litauiska tillverkaren Veika som skriver ut med vattenbaserat latexbläck. Tapetprintern är främst anpassad för tillverkning av tapeter med effektfull struktur. I mässutställningen finns också DCS-printrar (Direct Color Systems) för produktion av punkskrift och taktila skyltar.

– Det som utmärker dem är att de har en stor variation av användningsområden beroende på val av produkt och bläckkonfiguration, säger Lars Bomgren för att sammanfatta hela Nize equipments maskinerbjudande på den digitala mässan.

Nize Equipment visar upp tapetprintern Dimensor S som kan skapa effektfull strukturtapet. Foto: Pressbild

Har höga förväntningar

Lars Bomgren säger att sedan mässan Sign&Print Scandinavia 2019 så har de levererat eller fått beställningar på 26 Swissqprint-system, en Dimensor S-printer, och tre DCS-printrar. Så förväntningarna är höga även på Sign&Print Connect, och han hoppas att de får många intressanta leads, precis som under en fysisk mässa.

– Jag vet att det kommer att kommuniceras och marknadsföras betydligt mer än en vanlig mässa samt att besökarna gör ett mer aktivt val av det som de är intresserade av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *